צלעות חזיר ותבשיל אורז
צלעות חזיר ותבשיל אורז יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 714 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 49 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 20 דקות. . אם יש לך אורז מיידי, שמן צמחי, קרם מרוכז של מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכונים דומים: קדירה של צלעות חזיר ואורז, קדירה של בשר חזיר ואורז, ו תבשיל אורז צלע חזיר.
הוראות
מחממים תנור ל 275 מעלות F (135 מעלות C).
מחממים שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום בינוני, ומשחימים את צלעות החזיר משני הצדדים, 5 עד 8 דקות לכל צד.
מניחים את הצלעות לתבנית אפייה 9x13 אינץ'. בסיר גדול, להקציף יחד את הקרם של מרק עוף,שמנת של מרק סלרי, וחלב עד חלקה. מערבבים את האורז, ומוסיפים את החמאה; מביאים את התערובת לרתיחה על חום בינוני, ומערבבים עד שהחמאה נמסה.
יוצקים את תערובת האורז על הצלעות; מכסים את הצלחת בנייר כסף.
אופים בתנור שחומם מראש עד למכרז, כ 2 שעות.