צלעות חזיר מדהימות של פיצה
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו בזיליקום, שום, אורגנו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . מתכונים דומים: צלעות חזיר פיצה, צלעות חזיר ברוטב פיצה, ו פיצת בישולים איטיים צלעות חזיר.
הוראות
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני.
מתבלים את צלעות החזיר עם מלח ופלפל שחור ומסדרים בתחתית מחבת אלומיניום חד פעמית; מעל כל אחד עם פרוסת עגבניות. מחלקים את בזיליקום, אורגנו, ושום בין צלעות חזיר; לטפטף עם שמן זית. מכסים את המחבת בנייר אלומיניום.
מבשלים על הגריל שחומם מראש עד חזיר הוא כבר לא ורוד במרכז, על 25 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא 145 מעלות F (63 מעלות c).
הסר את המחבת מן הגריל; מעל כל צלע חזיר עם פרוסת גבינת מוצרלה, להחליף את רדיד אלומיניום על המחבת, ולחכות עד הגבינה נמסה, 3 עד 5 דקות, לפני ההגשה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![חנה שרדונה]()
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.