קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות4
ציון בריאות41
מגזין

צלעות חזיר מזוגגות בחיתוך כפול

צלעות חזיר מזוגגות בחיתוך כפול
צלעות חזיר מזוגגות פעמיים לוקח בערך 1 שעה ו 50 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 102 גרם חלבון, 58 גרם שומן, ובסך הכל 1671 קלוריות. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. לכו לחנות ואספו חומץ תפוחים, פלפל קאיין, סוכר חום ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה. 10 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 77%, המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון צלעות חזיר חתוכות עבות כפולות, צלעות חזיר עם קרום פקאן, ו צלעות חזיר חתוכות פעמיים עם חמאת שום.

הוראות

1
מערבבים 2 כפות מלח, הפלפל השחור, הסוכר החום והפפריקה בקערה, ואז משפשפים על כל הצלעות. עוטפים בניילון ומכניסים למקרר 2 עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
בינתיים מכינים את הרוטב: ממיסים את החמאה בסיר על אש בינונית, ואז מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שקיפות, כ -4 דקות. מערבבים פנימה את החומץ והסוכר החום עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מוסיפים את קטשופ, מיץ תפוחים, סירופ, בורבון, שזיפים, רוטב ווסטרשייר, קאיין, 1 כף מלח 1 1/2 כפיות פלפל שחור ומביאים לרתיחה. מצמצמים לרתיחה ומבשלים עד להסמכה, כ-30 דקות. פירה עם בלנדר טבילה או בבלנדר רגיל.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מחממים גריל לבינוני.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
מברישים את הסורגים בשמן צמחי, ואז מניחים את הצלעות ישירות מעל הלהבה וצולים עד שהם מסומנים ומבושלים באמצע הדרך, כ -15 דקות. הופכים את הצלעות ומניחים על אזור קריר יותר של הגריל (כמו הקצוות); מכסים ומבשלים עד שמדחום המוחדר לחלק העבה ביותר רושם 140 מעלות פרנהייט עד 145 מעלות פרנהייט, 15 עד 20 דקות. חושפים ומברישים את הצלעות מכל הצדדים ברוטב המוכן, ואז מכסים ומבשלים עד לזיגוג, כ -5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
מעבירים לקרש חיתוך ומברישים ברוטב נוסף. אוהל עם רדיד ולתת לנוח 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
מגישים עם עוד רוטב וקלח תירס מעושן.
מרכיבים שתצטרך
תירס על קלחתירס על קלח
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
8
מקלפים את הקליפות מהתירס ומסירים את המשי. מחממים את הגרעינים ומפזרים מלח ופפריקה מעושנת. מקפלים את הקליפות בחזרה על התירס וצולים על אש נמוכה עד לבישול, הופכים מדי פעם, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
צילום: קון פולוס

מרכיבים

2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם2961 לב מפאלדי טרי אם אפשרBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרוויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש2קרום: פירורי קרקר גרהם1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפלפל שחור טחון גספלפל שחור טחון גס3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרחבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק4קצת קישואים קצוציםמלח כשרמלח כשר4קצת קישואים קצוציםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל קצוץבצל קצוץ2kgsצלעות חזיר עם עצם חתוכה כפולה (בערך כל אחת)צלעות חזיר עם עצם חתוכה כפולה (בערך כל אחת)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות4קרום: פירורי קרקר גרהםחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח4קצת קישואים קצוציםשמן צמחי, לגרילשמן צמחי, לגריל591 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, ריזלינג

פינו נואר, שרדונה וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. הספסל סונומה קוסט פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
ספסל סונומה חוף פינו נואר
ספסל סונומה חוף פינו נואר
רזה, תוססת ומענגת. מקורו בעיקר מ-סנג 'יאקומו אמארל רנצ' ויניארד בסונומה קוסט אווה. זהו יין בעל מבנה רזה ואלגנטי וחומציות תוססת, המזכיר Burgundy.It משלים רטבים עשירים, בשרים קלויים ואוהב להיות מזווג עם עופות.