קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות1
מגזין

צלעות חזיר מזוגגות בלסמי

צלעות חזיר מזוגגות בלסמי
צלעות חזיר מזוגגות בלסמי נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 136 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חומץ בלסמי, פלפל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו צלעות חזיר מזוגגות בלסמי, צלעות חזיר מזוגגות בלסמי, ו צלעות חזיר מזוגגות בלסמיות נהדרות (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטפוח חזיר יבש ומפזרים 1/2 מלח כפית ופלפל 1/4 כפית.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר ללא עצמות, חתוכות לחתיכות של 2 אינץ'צלעות חזיר ללא עצמות, חתוכות לחתיכות של 2 אינץ'
9 אונקיות של אטריות אורז עבות לא מבושלות9 אונקיות של אטריות אורז עבות לא מבושלות
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
2
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל חזיר (ב 2 קבוצות במידת הצורך) יחד עם שאלוט, הופך חזיר פעם אחת ערבוב שאלוט מדי פעם, עד חזיר הוא השחמה וצוואלוט זהוב ורך, על 5 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
9 אונקיות של אטריות אורז עבות לא מבושלות9 אונקיות של אטריות אורז עבות לא מבושלות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
להעביר חזיר עם מלקחיים לצלחת ולהוסיף חומץ, סוכר, ונותר 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל בצלצלים במחבת. לבשל, ערבוב עד הסוכר הוא מומס ונוזל מעובה מעט, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
צלעות חזיר ללא עצמות, חתוכות לחתיכות של 2 אינץ'צלעות חזיר ללא עצמות, חתוכות לחתיכות של 2 אינץ'
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
9 אונקיות של אטריות אורז עבות לא מבושלות9 אונקיות של אטריות אורז עבות לא מבושלות
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
4
להפחית את החום עד בינוני, ואז להחזיר חזיר יחד עם כל מיצים שנצברו על צלחת למחבת ולהפוך 2 או 3 פעמים מעיל עם רוטב. קוק, מתהפך פעם אחת, עד חזיר הוא רק מבושל דרך, על 3 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
9 אונקיות של אטריות אורז עבות לא מבושלות9 אונקיות של אטריות אורז עבות לא מבושלות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מעבירים חזיר למגש ומרתיחים רוטב עד מעובה וסירופ, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
9 אונקיות של אטריות אורז עבות לא מבושלות9 אונקיות של אטריות אורז עבות לא מבושלות
6
יוצקים רוטב על חזיר.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
9 אונקיות של אטריות אורז עבות לא מבושלות9 אונקיות של אטריות אורז עבות לא מבושלות