צלעות חזיר מזוגגות בלסמי
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו צלעות חזיר מזוגגות בלסמי. , מתכון זה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 356 קלוריות , 39 גרם חלבון ו -15 גרם שומן . המתכון הזה משרת 4. אם יש לכם בצל, סוכר חום, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 53% , שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם צלעות חזיר מזוגגות בלסמי , צלעות חזיר מזוגגות בלסמי וצלעות חזיר מזוגגות בלסמי מקסימות .
הוראות
מפזרים צלעות חזיר עם 1/2 כפית מלח ופלפל. במחבת גדולה משחימים צלעות ב-1 כף חמאה.
באותה מחבת מטגנים בצל ב-1 כף חמאה עד לריכוך. מערבבים פנימה את החומץ, הסוכר החום, הרוזמרין ושאר המלח. להביא לרתיחה; מבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי.
מחזירים צלעות למחבת; מבשלים, ללא כיסוי, על אש בינונית במשך 4-6 דקות מכל צד או עד שמדחום קורא 145°.
מוציאים את הצלעות לצלחת הגשה ומניחים לעמוד 5 דקות לפני ההגשה. מערבבים את יתרת החמאה למחבת עד להמסה.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, ריזלינג
צלעות חזיר בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, שרדונה וריזלינג. שרדונה מתאים לצלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Weinert Cavas de Weinert. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-26 דולר.
![ויינרט קאבס דה ויינרט]()
ויינרט קאבס דה ויינרט
גוון אודם עמוק עם נצנוצים סגולים מקפיץ את המבנה היציב והנמרץ שלו. העושר הטאני שלו מבטיח את אורך חייו, אך פרי בשל דיסקרטי מנצח. יין מאוזן בעל גוף מלא שמזכיר ריחות של עץ אלון בסיומת הארוכה. תערובת של קברנה סוביניון, מלבק ומרלו.