צלעות חזיר מזוגגות עם תפוחי אדמה מרוסקים ושעועית ירוקה מבושלת
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם חלב, חמאה, מלח גס ופלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד מלח גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: צלעות חזיר מזוגגות הויסין עם שעועית ירוקה סצ'ואן, צלעות חזיר מחבת, תפוחי אדמה ושעועית ירוקה, ו תפוחי אדמה יווני מבושל, שעועית ירוקה וקישואים.
צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות שרדונה נהר רוסית יקב לגונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.