קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

צלעות חזיר מעושנות ממולאות בגרוייר וחרדל

צלעות חזיר מעושנות ממולאות בגרוייר וחרדל
צלעות חזיר מעושנות ממולא Gruyère וחרדל נטול גלוטן,, ו ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 34 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 284 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך חרדל דיז'ון, פלפל טרי, gruyère, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו צלעות חזיר ממולא תפוחים-חרדל, צלעות חזיר ממולאות בגודאן מעושן ובייקון, ו צלעות חזיר ממולאות בגודאן מעושן ובייקון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-42
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערה קטנה, לשלב את זרעי חרדל וחרדל דיז ' ון.
מרכיבים שתצטרך
חרדל דיז ' וןחרדל דיז ' ון
זרעי חרדלזרעי חרדל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
חותכים כיס, אופקית, בצד של כל קוצץ.
4
מורחים את החלק הפנימי של הכיסים עם תערובת החרדל וכאלה כל אחד עם פרוסת הגבינה. סגור כל כיס עם קיסם או שיפוד קטן.
מרכיבים שתצטרך
חרדלחרדל
גבינהגבינה
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
שיפודיםשיפודים
5
שים את הצלעות בתבנית אפייה ומפזרים אותם עם הפלפל.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
אופים את הצלעות עד שהגבינה נמסה, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
הסר קיסמים או שיפודים לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
שיפודיםשיפודים
8
המלצת יין: לבן פריך, יבש, אבל בעל גוף מלא, כגון כפרי מקון, מאזור בורגונדי של צרפת, יהיה נהדר עם צלעות אלה.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.