צלעות חזיר מעושנות ממולאות בגרוייר וחרדל
צלעות חזיר מעושנות ממולא Gruyère וחרדל נטול גלוטן,, ו ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 34 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 284 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך חרדל דיז'ון, פלפל טרי, gruyère, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו צלעות חזיר ממולא תפוחים-חרדל, צלעות חזיר ממולאות בגודאן מעושן ובייקון, ו צלעות חזיר ממולאות בגודאן מעושן ובייקון (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לשלב את זרעי חרדל וחרדל דיז ' ון.
חותכים כיס, אופקית, בצד של כל קוצץ.
מורחים את החלק הפנימי של הכיסים עם תערובת החרדל וכאלה כל אחד עם פרוסת הגבינה. סגור כל כיס עם קיסם או שיפוד קטן.
שים את הצלעות בתבנית אפייה ומפזרים אותם עם הפלפל.
אופים את הצלעות עד שהגבינה נמסה, כ -15 דקות.
הסר קיסמים או שיפודים לפני ההגשה.
המלצת יין: לבן פריך, יבש, אבל בעל גוף מלא, כגון כפרי מקון, מאזור בורגונדי של צרפת, יהיה נהדר עם צלעות אלה.