קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

צלעות חזיר מפלצת בגריל עם Tomatillo ורוטב תפוח ירוק

צלעות חזיר מפלצת בגריל עם Tomatillo ורוטב תפוח ירוק
צלעות חזיר מפלצת בגריל עם Tomatillo ורוטב תפוח ירוק הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 20 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 269 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לך כמון טחון, צלעות חזיר חלציים, צ'ילי צ' יפוטלה באדובו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב תפוחי סבתא סמית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קל תפוח פריך עם חמאת בוטנים גרנולה + סוג גרנולה בגידה כקינוח. מתכונים דומים: בריא & טעים: צלעות חזיר עם Tomatillo ורוטב תפוחים ירוק, Tomahawk צלעות חזיר עם Tomatillo-עגבניות ירוקות Chowchow, ו צלעות חזיר בגריל עם סלסה Tomatillo.

הוראות

1
מערבבים יחד כוסברה, כמון, מלח ופלפל בקערה קטנה, ולאחר מכן מוסיפים שמן ומערבבים עד בשילוב היטב. שפשף את תערובת התבלינים על כל הצלעות.
מרכיבים שתצטרך
2
תן לצלעות להתבשל בזמן הכנת רוטב והכנת גריל.
מרכיבים שתצטרך
1
מבשלים tomatillos ו 3 כוסות מים בסיר 2 1/2 עד 3 ליטר, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד tomatillos הם רק רך, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
ניקוז ומגניב 15 דקות.
3
בעוד tomatillos הם קירור, תפוחים הליבה לחתוך לקוביות 1/4 אינץ'. Purée tomatillos עם מרכיבים רוטב הנותרים למעט תפוחים במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
4
מעבירים לקערה ומערבבים תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
1
פתחי אוורור בתחתית הגריל. פחם בהיר (80 עד 100 בריקט) ב starter ארובה. משאיר כרבע של גריל ללא פחם, פחם מואר הבנק על פני שאר הגריל כך גחלים הם בערך שלוש פעמים גבוה בצד הנגדי.
2
אש פחם הוא בינוני חם כאשר אתה יכול להחזיק את היד שלך 5 אינץ ' מעל מתלה מעל שטח שבו גחלים נערמות הגבוהה ביותר עבור 3 עד 4 שניות. Sear חזיר על מתלה גריל משומן קלות ישירות על החלק החם ביותר של גחלים, נחשף, מתהפך פעם אחת, ואם יש צורך, נע סביב גריל כדי למנוע התלקחויות, עד משחימים היטב, 10 עד 12 דקות בסך הכל. להעביר חזיר לחלק הכי מגניב של הגריל, ואז לכסות עם מחבת צלייה הפוכה גריל, הפיכת חזיר פעם אחת, עד מדחום מוכנס באלכסון למרכז של כל קוצצים (להימנע עצם) רושם 150°f, 10 עד 12 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
3
להעביר חזיר ללוח חיתוך ולתת לעמוד, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, 15 דקות (הטמפרטורה תעלה ל 68°).
מרכיבים שתצטרך
1
מחממים את כל המבערים על גבוה, מכוסה, 10 דקות. צרוב חזיר על מתלה גריל משומן קל, מכוסה במכסה, מתהפך פעם אחת, עד משחימים היטב, 10 עד 12 דקות בסך הכל. כבה 1 צורב (צורב באמצע אם יש
מרכיבים שתצטרך
2
ולשים חזיר מעל לכבות צורב. להפחית את החום על המבער שנותר (ים) כדי מתון חזיר גריל, מכוסה מכסה, עד מדחום מוכנס באלכסון למרכז (להימנע עצם) רושם 66°, 12 עד 16 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
להעביר חזיר ללוח חיתוך ולתת לעמוד, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, 15 דקות (הטמפרטורה תעלה ל 68°).
מרכיבים שתצטרך
1
חותכים חזיר מעצם, ואז דק פרוסה ומגישים עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
1
אם אתה לא מסוגל גריל בחוץ, צלעות חזיר יכול להיות צרוב חם משומן היטב מתובל היטב מחבת גריל על חום גבוה בינוני, מתהפך פעם אחת, עד משחימים היטב, על 6 דקות בסך הכל, ולאחר מכן הועבר למחבת אפייה רדודה קלוי באמצע תנור 232°, מבלי להתהפך, עד רשם מדחום150, 15 עד 20 דקות.* זמין בשווקים לטיניים וסופרמרקטים רבים.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה שמורת Ema סנטאן. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
שרדונה שמורת סנטה אמה
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.