צלעות חזיר מצופות פקאן
צלעות חזיר מצופות פקאן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 556 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של Allrecipes יש 26 אוהדים. גשו לסופר וקנו פלפל, ביצים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפקאן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בורבון עם פקאן: דרום קלאסי כקינוח. עם כפית נסו צלעות חזיר מצופות פקאן, צלעות חזיר מצופות פקאן לשניים, ו נתחי פקאן מוגזים בצלעות חזיר. (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מורחים את הפקאן על תבנית אפייה, ואופים עד קלוי קלוי, על 5 דקות. שים את הפקאן בצד כדי להתקרר. להעלות את טמפרטורת התנור ל 375 מעלות (190 מעלות C).
קוצצים פקאן דק, ולאחר מכן לשלב בקערה רדודה עם מלח ופלפל.
מניחים את הקמח בקערה רדודה אחרת. בקערה שלישית, לטאטא את הביצים יחד עד מעורבב היטב. ראשית לטבול כל צלע חזיר לתוך הקמח, רועד את כל עודף. ואז לטבול את הצלעות לתוך הביצה, ולבסוף לתוך פקאנים קצוצים דק.
במחבת גדולה חסינת תנור, ממיסים את החמאה על אש בינונית. מסדרים את צלעות החזיר בשכבה אחת במחבת. קוק, פונה פעם אחת, עד הזהב משני הצדדים, 5 עד 6 דקות בסך הכל.
מניחים את המחבת בתנור שחומם מראש, ואופים עד המשרד למגע ורוד חיוור כאשר לחתוך במרכז, על 10 עד 12 דקות. אל תאפשר ציפוי אגוז לשרוף.
מעבירים את צלעות החזיר למגש מחומם, ומקשטים עם גבעולי פטרוזיליה.