צלעות חזיר מתובלות
אם יש לך צלעות בייבי גב, בירה, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו צלעות חזיר מתובלות, צלעות חזיר מזוגגות מתובל, ו צלעות חזיר מתובלות עם סלט כרוב חריף (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים יחד האריסה, מיץ לימון ושום. תניח בצד.
יש לשטוף צלעות ולייבש טפיחה. השתמש בסכין חמאה עמומה כדי לשחרר קרום נייר דק שפועל לאורך החלק התחתון, ואז למשוך אותו עם האצבעות. לשפשף צלעות בנדיבות משני הצדדים עם מלח ופלפל, ואז למרוח בכל רחבי עם חריסה לשפשף. צלעות עוטפות בניילון נצמד ומרינדה, בקירור, לפחות 8 ועד 24 שעות.
הגדר גריל פחם או גז לחום עקיף בינוני (300 עד 350; אתה אמור להיות מסוגל להחזיק את היד שלך 1 עד 2 ב. מעל האזור החם ביותר של רמת הגריל רק 4 עד 5 שניות).
מניחים צלעות, צד העצם למטה, בחלק קריר יותר של הגריל; סגור מכסה. לבשל, למרוח בעדינות עם בירה משני הצדדים כל 10 דקות (לשמור על צלעות בצד העצם למטה), עד הצלעות מכרז מבושל דרך בשר התכווץ בחזרה מקצות העצמות, 40 עד 50 דקות בסך הכל. נסה לשמור על רסק האריסה על הצלעות בעת צליעה.
מגישים צלעות חמות, עם סלט.