קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

צלעות חזיר מתובלות מרוקאיות

צלעות חזיר מתובלות מרוקאיות
צלעות חזיר מתובל מרוקאי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 38 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 431 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם צלעות חזיר, תערובת תבלינים מרוקאית, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האגסים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קרפים מקמח תירס עם תאנים ואגסים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: צלעות חזיר מתובלות מרוקאיות וקוסקוס פירותי, צלעות חזיר מתובלות מרוקאיות עם פירה בטטות, ו צלעות כבש מתובלות מרוקאיות.

הוראות

1
לשפשף 1 כפית תבלין מרוקאי
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
תערובת 1/4 כפית מלח באופן שווה משני הצדדים של צלעות חזיר.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
ממיסים חמאה עם שמן במחבת גדולה על חום בינוני גבוה. מבשלים צלעות חזיר 4 דקות בכל צד או עד הסוף.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
4
הסר צלעות חזיר ממחבת, ולשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
5
מוסיפים בצל לטפטופים במחבת; מבשלים מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, 5 דקות. מערבבים תפוח, אגס, מרק עוף. מכסים, מפחיתים את החום ומבשלים 5 דקות או עד שהפרי רך. מערבבים הנותרים 3/4 כפית תבלין מרוקאי
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
6
תערובת 1/4 כפית מלח; לבשל מעל חום בינוני-גבוה 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מגישים על צלעות חזיר.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות

ציוד

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. הכרמים של משפחת פרנק לואיס ויניארד שמורים בשרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 62 דולר לבקבוק.
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
היין בצבע צהוב קש. על האף מבטא אגסים קלויים איטיים ופרחי יערה. על החיך, היין הוא בעל גוף מלא ובהיר, עם המון לימון מאיר וטעמי משמש טריים.