צלעות חזיר מתובלות עם צ'אטני תפוחים
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? צלעות חזיר מתובלות עם צ'אטני תפוחים יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 25 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 347 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך תפוח, מלח, זנגביל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חמוציות מיובשים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ארוחת בוקר כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צלעות חזיר מזוגגות מייפל מתובל עם צ'אטני אגס, Knockwurst עם כרוב כבוש מתובל וצלעות חזיר מעושן עם בייקון, תפוח ובצל, ו צלעות חזיר עם בלקברי-צ'אטני תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין צ ' אטני, להמיס חמאה במחבת לא מקל על חום בינוני גבוה.
הוסף תפוח; לטחון 4 דקות או עד השחמה קלה.
מוסיפים חמוציות ואת 6 המרכיבים הבאים (דרך כלספייס); מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 8 דקות או עד תפוחים רכים; מערבבים מדי פעם.
כדי להכין חזיר, בעוד chutney מבשלים, לחמם מחבת גריל על חום בינוני גבוה.
שלב צ ' יפוטלה ו 4 המרכיבים הבאים (דרך פלפל שחור); מפזרים על בשר חזיר. מחבת גריל עם ספריי בישול.
מוסיפים חזיר למחבת; מבשלים 4 דקות בכל צד או עד לסיום.
חריצים דקים הם תוספת יפה ובישול מהיר לארוחה.
מחממים 2 כפיות שמן זית במחבת לא דביקה גדולה מעל חום בינוני גבוה.
הוסף 12 אונקיות שעועית ירוקה כדי פאן; לבשל 3 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים 1/4 כפית מלח, 1/8 כפית פלפל שחור, ו 2 שיני שום פרוסות דק; מבשלים 5 דקות או עד השום הוא שחום קלות.