צלעות חזיר מתוק וחריף
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך רוטב ווסטרשייר, צלעות חזיר, אורז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האורז מבושל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ארוחת בוקר פודינג אורז כקינוח. . נסו צלעות חזיר מתוק חריף בבישול איטי - 2 מרכיבים בתוספת חזיר, צלעות חזיר מתוקות וטעימות., ו צלעות חזיר מתוק & חריף (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים צלעות ומבשלים עד להשחמה.
מוסיפים מרק, סוכר, חומץ וורצ ' סטרשייר.
חום לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה 10 דקות או עד הסוף.