צלעות חזיר מתוקות וטעימות
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם זרעי סלרי, פלפל, רוטב פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב סירופ מייפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,וניל שקדים פודינג ארוחת בוקר Chia כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו צלעות חזיר צלויות עם רוטב אפרסק מתוק וחריף, צלעות חזיר צלויות עם רוטב אפרסק מתוק וחריף, ו צלעות חזיר מתוק חריף בבישול איטי - 2 מרכיבים בתוספת חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את הגריל לחום בינוני גבוה.
מתבלים את צלעות החזיר קלות משני הצדדים עם מלח תיבול. זכור, אנחנו לא משפשפים את הצלעות.
גריל את הצלעות במשך 5 עד 7 דקות לכל צד.
מברשת אותם עם זיגוג מתוק וחריף 5 הדקות האחרונות של צלייה. טמפרטורה פנימית צריכה לרשום 145 מעלות F על מדחום קריאה מיידית.
הסר את הצלעות מן הגריל על מגש הגשה ולאפשר להם לנוח במשך 5 דקות לפני ההגשה.
מערבבים את המלח, אבקת בצל, פלפל שחור, אבקת שום, זרעי סלרי, קאיין, ופפריקה מעושנת בקערה קטנה. שמור כמות קטנה לשימוש נוסף.
אתה יכול לאחסן את מלח תיבול הנותרים במיכל אטום עד 6 חודשים.
בקערה קטנה, מערבבים יחד את חומץ תפוחים, סירופ מייפל, קטשופ, חרדל, ווסטרשייר ורוטב חם. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומקררים אם לא משתמשים מיד.