קושיבינוני
מוכן ב29 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

צלעות חזיר מתוקות וטעימות

צלעות חזיר מתוקות וטעימות
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם זרעי סלרי, פלפל, רוטב פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב סירופ מייפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,וניל שקדים פודינג ארוחת בוקר Chia כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו צלעות חזיר צלויות עם רוטב אפרסק מתוק וחריף, צלעות חזיר צלויות עם רוטב אפרסק מתוק וחריף, ו צלעות חזיר מתוק חריף בבישול איטי - 2 מרכיבים בתוספת חזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את הגריל לחום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
3
מתבלים את צלעות החזיר קלות משני הצדדים עם מלח תיבול. זכור, אנחנו לא משפשפים את הצלעות.
מרכיבים שתצטרך
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביסמקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביס
צלעות חזירצלעות חזיר
4
גריל את הצלעות במשך 5 עד 7 דקות לכל צד.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
מברשת אותם עם זיגוג מתוק וחריף 5 הדקות האחרונות של צלייה. טמפרטורה פנימית צריכה לרשום 145 מעלות F על מדחום קריאה מיידית.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
6
הסר את הצלעות מן הגריל על מגש הגשה ולאפשר להם לנוח במשך 5 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
7
מערבבים את המלח, אבקת בצל, פלפל שחור, אבקת שום, זרעי סלרי, קאיין, ופפריקה מעושנת בקערה קטנה. שמור כמות קטנה לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כָּתֵףכָּתֵף
זרעי סלריזרעי סלרי
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
אתה יכול לאחסן את מלח תיבול הנותרים במיכל אטום עד 6 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביסמקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביס
9
בקערה קטנה, מערבבים יחד את חומץ תפוחים, סירופ מייפל, קטשופ, חרדל, ווסטרשייר ורוטב חם. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומקררים אם לא משתמשים מיד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך