צלעות חזיר סיניות
צלעות חזיר סיניות הוא מתכון סיני המגיש 6. במנה עיקרית זו יש 514 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא צלעות חזיר, קטשופ, שמן שומשום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש במרמלדה הכתומה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-10 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו צלעות חזיר סיניות, צלעות חזיר סיניות, ו צלעות חזיר ברביקיו סיניות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים רוטב סויה, ריבה, קטשופ, יין אורז, שמן שומשום, ושום בקערה.
יוצקים חצי מהרוטב לתוך סיר איטי; למעלה עם צלעות.
מכסים ומבשלים על נמוך עד חזיר הוא רך, על 3 שעות. לעבות מיצי בישול במחבת קטנה מעל חום בינוני, אם תרצה בכך.