קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

צלעות חזיר סירופ מייפל ורמונט

צלעות חזיר סירופ מייפל ורמונט
צלעות חזיר סירופ מייפל ורמונט יכול להיות רק ללא גלוטן וללא לקטוז מתכון שחיפשת. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 29 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 337 קלוריות. 816 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפל, שמן זית כתית מעולה, קמח כדי לעבות את הרוטב, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: צלעות חזיר סירופ מייפל, צלעות חזיר בגריל עם סירופ בלסמי, ו סירופ מייפל וחרדל מבושל איטי חזיר משך.

הוראות

1
חום צלעות חזיר: מחממים התנור ל 204°.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מפזרים את שני הצדדים של צלעות החזיר עם קצת מלח.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
מחממים את החמאה או השמן במחבת גדולה על חום גבוה בינוני. טפיחה לייבש את הצלעות עם מגבות נייר מקום במחבת סאוטה. קוק (בלי לזוז) מספיק כדי חום היטב, ואז להתהפך ולשחום את הצד השני.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
הסר את הצלעות מהמחבת ומניח לתוך צלחת אפייה גבוהה צדדית או מחבת צלייה. (אם צלעות החזיר שלך הן דקות מאוד ויש לי מבושל דרך בשלב זה, לדלג על צעד התנור לאוהל אותם באופן רופף עם נייר אלומיניום בעת ביצוע הרוטב.)
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
הפוך את הרוטב: 
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
6
מוסיף את הבצל טחון למחבת sauté שבו אתה השחמת את החזיר, ו sauté במשך 2-3 דקות, עד הבצל מתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את החומץ, אבקת צ ' ילי, פלפל, סירופ מייפל, מים ורוטב ווסטרשייר למחבת ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
אופים: 
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
יוצקים את הרוטב על צלעות החזיר בתבנית האפייה. מנמיכים את החום ל 177° ואופים שנחשפו במשך 10-15 דקות לצלעות עבות (בעובי 1 אינץ'), 5-10 דקות לצלעות דקות (בעובי 1/2 אינץ'), או עד שהטמפרטורה הפנימית של החזיר מגיעה ל-145°F.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
בצל פרוס חום (אופציונלי): באותו מחבת sauté שהשתמשת כדי להפוך את הרוטב, להוסיף קצת שמן וחום בינוני גבוה. מבשלים את הבצל פרוס במחבת, ומאפשר את הבצל להרים כל רוטב שנותר במחבת. מבשלים עד להשחמה קלה, בעוד צלעות החזיר מתבשלות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
לעבות רוטב עם קמח: 
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
12
מניחים את צלעות החזיר על מגש הגשה ואוהל רופף עם נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
13
יוצקים את הרוטב לתוך הסיר אתה צרב את הצלעות פנימה לטאטא 1 כף קמח כדי לעבות את הרוטב. מלח לפי הטעם, ומגישים את הרוטב על הצלעות (אופציונלי) בצל.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה Lapis לונה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
לאפיס לונה שרדונה
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.