צלעות חזיר סירופ מייפל ורמונט יכול להיות רק ללא גלוטן וללא לקטוז מתכון שחיפשת. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 29 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 337 קלוריות. 816 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפל, שמן זית כתית מעולה, קמח כדי לעבות את הרוטב, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: צלעות חזיר סירופ מייפל, צלעות חזיר בגריל עם סירופ בלסמי, ו סירופ מייפל וחרדל מבושל איטי חזיר משך.
הוראות
1
חום צלעות חזיר: מחממים התנור ל 204°.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מפזרים את שני הצדדים של צלעות החזיר עם קצת מלח.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
מחממים את החמאה או השמן במחבת גדולה על חום גבוה בינוני. טפיחה לייבש את הצלעות עם מגבות נייר מקום במחבת סאוטה. קוק (בלי לזוז) מספיק כדי חום היטב, ואז להתהפך ולשחום את הצד השני.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
הסר את הצלעות מהמחבת ומניח לתוך צלחת אפייה גבוהה צדדית או מחבת צלייה. (אם צלעות החזיר שלך הן דקות מאוד ויש לי מבושל דרך בשלב זה, לדלג על צעד התנור לאוהל אותם באופן רופף עם נייר אלומיניום בעת ביצוע הרוטב.)
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
הפוך את הרוטב:
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
6
מוסיף את הבצל טחון למחבת sauté שבו אתה השחמת את החזיר, ו sauté במשך 2-3 דקות, עד הבצל מתחיל חום.
יוצקים את הרוטב על צלעות החזיר בתבנית האפייה. מנמיכים את החום ל 177° ואופים שנחשפו במשך 10-15 דקות לצלעות עבות (בעובי 1 אינץ'), 5-10 דקות לצלעות דקות (בעובי 1/2 אינץ'), או עד שהטמפרטורה הפנימית של החזיר מגיעה ל-145°F.
בצל פרוס חום (אופציונלי): באותו מחבת sauté שהשתמשת כדי להפוך את הרוטב, להוסיף קצת שמן וחום בינוני גבוה. מבשלים את הבצל פרוס במחבת, ומאפשר את הבצל להרים כל רוטב שנותר במחבת. מבשלים עד להשחמה קלה, בעוד צלעות החזיר מתבשלות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר
20 פרוסות זוקיני דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
לעבות רוטב עם קמח:
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
12
מניחים את צלעות החזיר על מגש הגשה ואוהל רופף עם נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
13
יוצקים את הרוטב לתוך הסיר אתה צרב את הצלעות פנימה לטאטא 1 כף קמח כדי לעבות את הרוטב. מלח לפי הטעם, ומגישים את הרוטב על הצלעות (אופציונלי) בצל.
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה Lapis לונה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.