צלעות חזיר עם זיגוג סיידר
צלעות חזיר עם זיגוג סיידר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 75 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 756 קלוריות. גשו לסופר וקנו קורנית, גזר גמדי, צלעות חזיר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: צלעות חזיר עם זיגוג סיידר חמוץ מתוק, צלעות כבש שום ורוזמרין עם זיגוג סיידר דבש, ו בשר חזיר פילה עם זיגוג סיידר תפוחים.
הוראות
באמצעות פטיש, להלום בעדינות כל צלע חזיר בין שני יריעות של ניילון לעטוף או נייר שעווה עד שהוא על 1/2 אינץ ' עבה. מתבלים במלח ופלפל ודולפים מעט בקמח, מנערים כל עודף.
במחבת גדולה, חום 2 כפות שמן על חום בינוני.
מניחים 3 צלעות במחבת ומבשלים עד הקצוות להפוך חום זהוב, על 4 דקות. הפוך ומבשל את הצד השני במשך 3 עד 4 דקות.
העברה לצלחת לכסות באופן רופף עם נייר. חזור עם 3 צלעות האחרות, הוספת השמן שנותר.
כדי להפוך את הרוטב: Deglaze המחבת על ידי הוספת מיץ, סיידר, ו 3/4 כוס מים, ערבוב כל מיצים גבישים עזבו נצמד לתחתית (להשתמש בכפית עץ כדי למנוע גירוד). מביאים לרתיחה, מוסיפים את הגזר, ולתת להתבשל עד סירופ, על 12 עד 13 דקות.
הסר מהחום, מערבולת בחמאה, ולהוסיף את הקורנית. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. כפית את הרוטב על הצלעות ומגישים. (הערה: צלע חזיר מבושל בצורה מושלמת יהיה לח ורדרד מעט. צבע זה בטוח לחלוטין.)