קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות45
מגזין

צלעות חזיר עם זיגוג סיידר

צלעות חזיר עם זיגוג סיידר
צלעות חזיר עם זיגוג סיידר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 75 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 756 קלוריות. גשו לסופר וקנו קורנית, גזר גמדי, צלעות חזיר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: צלעות חזיר עם זיגוג סיידר חמוץ מתוק, צלעות כבש שום ורוזמרין עם זיגוג סיידר דבש, ו בשר חזיר פילה עם זיגוג סיידר תפוחים.

הוראות

1
באמצעות פטיש, להלום בעדינות כל צלע חזיר בין שני יריעות של ניילון לעטוף או נייר שעווה עד שהוא על 1/2 אינץ ' עבה. מתבלים במלח ופלפל ודולפים מעט בקמח, מנערים כל עודף.
מרכיבים שתצטרך
מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)
צלעות חזירצלעות חזיר
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
2
במחבת גדולה, חום 2 כפות שמן על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמנת ללא שומןשמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
3
מניחים 3 צלעות במחבת ומבשלים עד הקצוות להפוך חום זהוב, על 4 דקות. הפוך ומבשל את הצד השני במשך 3 עד 4 דקות.
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
4
העברה לצלחת לכסות באופן רופף עם נייר. חזור עם 3 צלעות האחרות, הוספת השמן שנותר.
מרכיבים שתצטרך
שמנת ללא שומןשמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
כדי להפוך את הרוטב: Deglaze המחבת על ידי הוספת מיץ, סיידר, ו 3/4 כוס מים, ערבוב כל מיצים גבישים עזבו נצמד לתחתית (להשתמש בכפית עץ כדי למנוע גירוד). מביאים לרתיחה, מוסיפים את הגזר, ולתת להתבשל עד סירופ, על 12 עד 13 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
6
הסר מהחום, מערבולת בחמאה, ולהוסיף את הקורנית. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. כפית את הרוטב על הצלעות ומגישים. (הערה: צלע חזיר מבושל בצורה מושלמת יהיה לח ורדרד מעט. צבע זה בטוח לחלוטין.)
מרכיבים שתצטרך
מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)
חזיר מבושלחזיר מבושל
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות שרדונה נהר רוסי La Crema. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.