צלעות חזיר עם לימון וסלט קינואה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות חזיר לימון עם סלט קינואה. מנה אחת מכילה 3154 קלוריות, 400 גרם חלבון ו 146 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לכו לחנות ותרימו תיבול של עשבי לימון, עלי פטרוזיליה שטוחים, צלעות חזיר חתוכות במרכז, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קינואה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קינואה כקינוח. נסו צלעות חזיר בגריל עם בטטה, כרוב וסלט קינואה אדום, ו צלעות חזיר רוזמרין לימון עם סלט ארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף צלעות חזיר עם תיבול עשב ו 1 כפית. מלח כשר. לצרוב חצי חזיר ב 2 1/2 כף. שמן זית חם במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה 4 עד 5 דקות בכל צד או עד השחמה מבושל דרך. שמור חזיר חם על מתלה חוט בתנור 200. חזור על הליך עם 2 1/2 כף. שמן זית ושאר בשר חזיר. נגב מחבת נקייה.
תביא קינואה, 1/2 כפית. מלח כשר, ו 4 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול על חום גבוה. כיסוי, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים 8 עד 10 דקות או עד במכרז; לנקז. חזור לסיר; כיסוי.
חותכים אפונה הצמד סוכר במחצית לרוחב.
חום נותר 1 כף. שמן זית במחבת מעל חום בינוני גבוה; לבשל אפונה בשמן חם 1 דקה או עד ירוק בהיר ומכרז.
מפזרים עם נשאר 1/4 כפית. מלח.
מוסיפים קינואה ויניגרט לימון-שום לתערובת אפונה הצמד סוכר, וזורקים למעיל. מערבבים פטרוזיליה ושקדים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה פולי ג ' ונסון Carneros עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה]()
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.