צלעות חזיר עם סלסה מנגו
צלעות חזיר עם סלסן מנגו היא מנה עיקרית מקסיקנית. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 32 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל 289 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית וראשונית דיאטה. אם יש לכם בצל, מנגו, אננס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 56%. נסו צלעות חזיר עם סלסה מנגו, צלעות חזיר צרובות עם סלסת מנגו, ו צלעות חזיר צרובות עם סלסת מנגו עבור מתכונים דומים.
הוראות
יוצקים 3/4 כוס רוטב לסלט לשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; הוסף צלעות חזיר. חותם תיק ולהפוך מעיל; במקרר עבור 8 שעות או לילה, מפנה מדי פעם.
בקערה קטנה שלבו את המנגו, הבצל, האננס ורוטב הסלט שנותר. מצננים עד להגשה.
מסננים וזורקים את המרינדה. צלעות גריל, מכוסה, על אש בינונית או לצלות 4-5 ב. מהאש למשך 4-5 דקות מכל צד או עד שמד חום קורא 145 מְזוּיָד.
מניחים לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, ריזלינג
צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם פינו נואר, שרדונה וריזלינג. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ג ' וזף פלפס פסטורל כרם פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-50 דולר.
![ג ' וזף פלפס פסטורל כרם פינו נואר]()
ג ' וזף פלפס פסטורל כרם פינו נואר