אם יש לך פלפל טחון טרי, שמן בישול, טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן בישול אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת גבינה אוכמניות גלם עם ציפוי פירור כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: צלעות חזיר פטריות, צלעות חזיר פטריות מהירות, ו אוהבי פטריות צלעות חזיר.
הוראות
1
מחממים את התנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
2
חמאה 9 על 13 אינץ צלחת אפייה או צלחת גראטן בגודל דומה. במחבת גדולה לא מקל, להמיס את החמאה על חום נמוך בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
3
מוסיפים את הבצל והסלרי; מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שמתחילים לרכך, כ -3 דקות. הגבירו את החום לגובה בינוני.
מפזרים את הנותרים 1/4 כפית כל מלח ופלפל על צלעות החזיר.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
צלעות חזיר
12
מוסיף את הצלעות למחבת וחום, כ -3 דקות לכל צד.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
הסר את הצלעות מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
הסר את פודינג הלחם מהתנור לאחר שהוא אופה במשך 25 דקות ולהגדיר את צלעות החזיר ישירות על גבי. חזור לתנור ומבשל עד שהבשר נעשה והפודינג מוגדר רק, 10 עד 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
המלצת יין: חזיר ופטריות כל יש זיקה מדהימה פינו נואר, כך שילוב זה של השניים עושה בחירה קלה. מעדיפים בורגונדי צרפתי מעט ארצי על פני אחיו fruitier ממדינות אחרות. יין premier cru מציע מורכבות וטעם פירות מרוכז; יין ברמה כפרית יהיה קל ופשוט יותר.
צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות פרנק המשפחה הכרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 62 דולר לבקבוק.