צלעות חזיר עם פודינג לחם פטריות
אם יש לך פלפל טחון טרי, שמן בישול, טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן בישול אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת גבינה אוכמניות גלם עם ציפוי פירור כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: צלעות חזיר פטריות, צלעות חזיר פטריות מהירות, ו אוהבי פטריות צלעות חזיר.
הוראות
חמאה 9 על 13 אינץ צלחת אפייה או צלחת גראטן בגודל דומה. במחבת גדולה לא מקל, להמיס את החמאה על חום נמוך בינוני.
מוסיפים את הבצל והסלרי; מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שמתחילים לרכך, כ -3 דקות. הגבירו את החום לגובה בינוני.
מוסיפים את הפטריות ואת הקורנית ומבשלים עד שהפטריות מתחילות להשחים, כ -5 דקות.
הסר את המחבת מהחום. מערבבים בקוביות הלחם, 3/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל.
להעביר את התערובת לתבנית אפייה מוכנה.
מערבבים יחד את המרק, ביצים, וחצי וחצי.
יוצקים את התערובת באופן שווה על פטריות ולחם.
שים את הצלחת בשליש התחתון של התנור ואופים במשך 25 דקות.
בינתיים, לחמם את השמן במחבת על חום מתון.
מפזרים את הנותרים 1/4 כפית כל מלח ופלפל על צלעות החזיר.
מוסיף את הצלעות למחבת וחום, כ -3 דקות לכל צד.
הסר את פודינג הלחם מהתנור לאחר שהוא אופה במשך 25 דקות ולהגדיר את צלעות החזיר ישירות על גבי. חזור לתנור ומבשל עד שהבשר נעשה והפודינג מוגדר רק, 10 עד 15 דקות יותר.
המלצת יין: חזיר ופטריות כל יש זיקה מדהימה פינו נואר, כך שילוב זה של השניים עושה בחירה קלה. מעדיפים בורגונדי צרפתי מעט ארצי על פני אחיו fruitier ממדינות אחרות. יין premier cru מציע מורכבות וטעם פירות מרוכז; יין ברמה כפרית יהיה קל ופשוט יותר.