אם יש לך פלפל טחון טרי, שמן בישול, טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן בישול אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת גבינה אוכמניות גלם עם ציפוי פירור כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: צלעות חזיר פטריות, צלעות חזיר פטריות מהירות, ו אוהבי פטריות צלעות חזיר.
הוראות
1
מחממים את התנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חמאה 9 על 13 אינץ צלחת אפייה או צלחת גראטן בגודל דומה. במחבת גדולה לא מקל, להמיס את החמאה על חום נמוך בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
3
מוסיפים את הבצל והסלרי; מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שמתחילים לרכך, כ -3 דקות. הגבירו את החום לגובה בינוני.
מוסיפים את הפטריות ואת הקורנית ומבשלים עד שהפטריות מתחילות להשחים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
5
הסר את המחבת מהחום. מערבבים בקוביות הלחם, 3/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
להעביר את התערובת לתבנית אפייה מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
7
מערבבים יחד את המרק, ביצים, וחצי וחצי.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזה
8
יוצקים את התערובת באופן שווה על פטריות ולחם.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1-1/2 כוסות בירה
9
שים את הצלחת בשליש התחתון של התנור ואופים במשך 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
בינתיים, לחמם את השמן במחבת על חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
11
מפזרים את הנותרים 1/4 כפית כל מלח ופלפל על צלעות החזיר.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
צלעות חזיר
12
מוסיף את הצלעות למחבת וחום, כ -3 דקות לכל צד.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
13
הסר את הצלעות מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
14
הסר את פודינג הלחם מהתנור לאחר שהוא אופה במשך 25 דקות ולהגדיר את צלעות החזיר ישירות על גבי. חזור לתנור ומבשל עד שהבשר נעשה והפודינג מוגדר רק, 10 עד 15 דקות יותר.
המלצת יין: חזיר ופטריות כל יש זיקה מדהימה פינו נואר, כך שילוב זה של השניים עושה בחירה קלה. מעדיפים בורגונדי צרפתי מעט ארצי על פני אחיו fruitier ממדינות אחרות. יין premier cru מציע מורכבות וטעם פירות מרוכז; יין ברמה כפרית יהיה קל ופשוט יותר.
צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות פרנק המשפחה הכרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 62 דולר לבקבוק.