עוגיות דלעת עם ציפוי גבינת שמנת (הטוב בעולם!) דורש על 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-36 מנות. מנה אחת מכילה 111 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. 2261 אדם התרשמו מתכון זה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך אבקת אפייה, ג'ינג'ר הקרקע, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . מתכונים דומים: עוגיות דלעת עם ציפוי גבינת שמנת (הטוב בעולם!), עוגיות דלעת עם ציפוי גבינת שמנת, ו עוגיות דלעת עם ציפוי גבינת שמנת.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל אפיית גיליונות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
לטאטא קמח, אבקת אפייה, קינמון, סודה לשתייה, אגוז מוסקט, וג ' ינג ' ר יחד בקערה. היכו 1 כוס חמאה, סוכר לבן, סוכר חום, 2 כפיות תמצית וניל, וביצה עם מיקסר חשמלי בקערה גדולה נפרדת, פועם עד שהתערובת חלקה. מקציפים את פירה דלעת. בהדרגה מערבבים מרכיבים יבשים לתערובת דלעת. הבלילה תהיה לחה.
מרכיבים שתצטרך
תמצית וניל
סודה לשתייה
דלעת משומר
סוכר חום
סוכר מגורען
קינמון
דלעת
חמאה
ג ' ינג ' ר
מוסקט
קמח לכל מטרה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
מקציף
קערה
3
כפית במילוי כ -2 סנטימטרים זה מזה על גיליונות אפייה מוכנים.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
אופים בתנור שחומם מראש עד עוגיות משחימים קלות, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
בואו עוגיות להתקרר במשך כ 5 דקות על גיליונות לפני הסרת כדי לסיים קירור על נייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
6
מקציפים גבינת שמנת, 1/4 חמאה כוס, ו 1 כפית תמצית וניל בקערה עם מיקסר חשמלי עד רך וקרם. מקציפים בסוכר של קונדיטוריה, על 1/2 כוס בכל פעם, עד ציפוי הוא חלק ומפיץ. כפור מקורר עוגיות עם ציפוי גבינת שמנת.