צלעות חזיר עם קרם חרדל וכרוב אלזסי
צלעות חזיר עם קרם חרדל וכרוב אלזסי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 979 קלוריות, 77 גר' של חלבון, ו 55 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו קרם כבד, פלפלים סדוקים בצפיפות, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו צלעות חזיר ברוטב חרדל, בשר לייט: חזיר וחרדל שמנת כרוב, ו צלעות חזיר עם חרדל ורוטב שמנת חמוצה (מתכונים דומים).
הוראות
בתבנית אפייה גדולה מזכוכית, משלבים את הפלפל עם הקורנית ושמן זית כתית מעולה.
מוסיפים את צלעות החזיר ופונים למעיל.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 1 שעה ועד 4 שעות או לקרר לילה.
בינתיים, בסיר קטן, להרתיח את מלאי העגל עד מופחת 1 כף, על 15 דקות.
בסיר מחממים את שמן הזית הטהור עד שהוא מנצנץ.
מוסיפים את שאלוט ושום ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד מתרכך, על 4 דקות. מערבבים את חרדל דיז ' ון וחצי חרדל כל גרגר.
מוסיפים את הברנדי ומבשלים עד כמעט התאדה, על 3 דקות.
מוסיפים את היין; מבשלים עד מופחת בחצי, כ 10 דקות.
מוסיפים את השמנת, רוטב ווסטרשייר ומניות עגל מופחתות ומבשלים עד מעובה, כ -15 דקות. מסננים את רוטב החרדל לקערה חסינת חום.
מקציפים בחרדל השלם שנשאר; מתבלים במלח ופלפל לבן. כסה וחמם.
מתבלים את צלעות החזיר במלח.
מחממים מחבת גדולה וחסינה.
מוסיפים את הצלעות ומבשלים על אש מתונה במשך 2 דקות.
מעבירים את המחבת לתנור וצולים במשך כ 6 דקות, או עד הצלעות זהובות על הקרקעית. להפוך את הצלעות ולהמשיך צלייה עד רק מבושל דרך, על 7 דקות.
תעביר את צלעות החזיר לצלחות. מסננים את מיצי המחבת לתוך רוטב החרדל ומבשלים עד מחומם דרך. כף רוטב חרדל לצד. תלש את הכרוב האלזסי ליד הצלעות ותגיש מיד.