קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

צלעות חזיר עם קרם חרדל וכרוב אלזסי

צלעות חזיר עם קרם חרדל וכרוב אלזסי
צלעות חזיר עם קרם חרדל וכרוב אלזסי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 979 קלוריות, 77 גר' של חלבון, ו 55 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו קרם כבד, פלפלים סדוקים בצפיפות, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו צלעות חזיר ברוטב חרדל, בשר לייט: חזיר וחרדל שמנת כרוב, ו צלעות חזיר עם חרדל ורוטב שמנת חמוצה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בתבנית אפייה גדולה מזכוכית, משלבים את הפלפל עם הקורנית ושמן זית כתית מעולה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את צלעות החזיר ופונים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
3
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 1 שעה ועד 4 שעות או לקרר לילה.
4
בינתיים, בסיר קטן, להרתיח את מלאי העגל עד מופחת 1 כף, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
בסיר מחממים את שמן הזית הטהור עד שהוא מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את שאלוט ושום ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד מתרכך, על 4 דקות. מערבבים את חרדל דיז ' ון וחצי חרדל כל גרגר.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את הברנדי ומבשלים עד כמעט התאדה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את היין; מבשלים עד מופחת בחצי, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים את השמנת, רוטב ווסטרשייר ומניות עגל מופחתות ומבשלים עד מעובה, כ -15 דקות. מסננים את רוטב החרדל לקערה חסינת חום.
מרכיבים שתצטרך
10
מקציפים בחרדל השלם שנשאר; מתבלים במלח ופלפל לבן. כסה וחמם.
מרכיבים שתצטרך
11
מחממים התנור ל 45
12
מתבלים את צלעות החזיר במלח.
מרכיבים שתצטרך
13
מחממים מחבת גדולה וחסינה.
14
מוסיפים את הצלעות ומבשלים על אש מתונה במשך 2 דקות.
15
מעבירים את המחבת לתנור וצולים במשך כ 6 דקות, או עד הצלעות זהובות על הקרקעית. להפוך את הצלעות ולהמשיך צלייה עד רק מבושל דרך, על 7 דקות.
16
תעביר את צלעות החזיר לצלחות. מסננים את מיצי המחבת לתוך רוטב החרדל ומבשלים עד מחומם דרך. כף רוטב חרדל לצד. תלש את הכרוב האלזסי ליד הצלעות ותגיש מיד.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
יינות בדיעבד שרדונה
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.