צלעות חזיר עם רוטב כפרי ופירה
זה מושלם עבור חג ההודיה. גשו לסופר וקנו צלעות חזיר, תפוחי אדמה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק בראוני קרמל מלוח כקינוח. מתכונים דומים: צלעות חזיר מטוגנות בחלב עם פירה ורוטב, צלעות חזיר עם רוטב כפרי, ו צלעות חזיר ברוטב בצל כפרי.
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים 1/4 כפית מלח באופן שווה על שני הצדדים של בשר חזיר.
מוסיפים 1 כפית חמאה למחבת, ערבוב עד החמאה נמסה.
מוסיפים את החזיר למחבת ומבשלים חזיר במשך 3 דקות בכל צד.
הסר חזיר מן המחבת, ולשמור על חם.
מערבבים חלב דל שומן וקמח, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים את תערובת החלב למחבת, ערבוב עם מקצף. מערבבים הנותרים 1/2 כפית מלח, תיבול עוף, ופלפל שחור. להחזיר חזיר למחבת. מכסים; להפחית את החום, ומבשלים במשך 7 דקות או עד הרוטב הוא עבה חזיר נעשה.
בעוד בשר חזיר מבשל, להכין תפוחי אדמה על פי הוראות החבילה.