קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

צלעות חזיר עם תפוחי אדמה ופלפלי חומץ

צלעות חזיר עם תפוחי אדמה ופלפלי חומץ
צלעות חזיר עם תפוחי אדמה ופלפלי חומץ עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 652 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-25 היו אומרים שזה פגע במקום. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך אורגנו, רוזמרין, צלעות חזיר כפול, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ יין לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קטיפה אדומה כקינוח. מתכונים דומים: צלעות חזיר עם חומץ ופלפלים מתוקים, צלעות חזיר עם חומץ ופלפלים מתוקים, ו צלעות חזיר עם פלפלים, חומץ וזיתים שחורים מתכון.

הוראות

1
מניחים חזיר בשקית resealable עם 2 כפות שמן זית, 2 שיני שום, 2 כפות מיץ לימון, 1 כפית מלח 1/2 כפית פלפל. בחוזקה לאטום את התיק, למעוך סביב לשלב ולמקם במקרר כדי להשרות לפחות 8 שעות ועד לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
(צינור גדול)(צינור גדול)
2
כאשר מוכן לבשל, התאם את מתלה התנור למיקום תחתון באמצע וחימם מראש תנור ל-375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
מוסיפים רוזמרין, אורגנו, טימין, בזיליקום, ומרווה לקערה קטנה יחד עם 1/2 מלח כפית ו 1/2 פלפל שחור כפית. מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
צווארי עוףצווארי עוף
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
מערבבים 2 1/2 כפיות של תערובת תבלינים עם 3 כפות שמן זית בקערה קטנה אחרת. תערובת קצף בנדיבות על תפוחי אדמה. לזרוק תפוחי אדמה עם הנותרים 2 כפות מיץ לימון ולסדר שכבה אחת בתבנית אפייה או מחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
מניחים בתנור.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
לאחר תפוחי אדמה כבר צלייה במשך כ 30 דקות, להסיר צלעות חזיר מן התיק, להתייבש עם מגבות נייר, ואת העונה בנדיבות עם הנותרים תערובת תבלינים.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
7
חום 1 כף שמן זית במחבת גדולה חום בינוני-גבוה עד רק מתחיל לעשן.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
להוסיף צלעות חזיר למחבת. לצרוב עד שחום קל משני הצדדים, מרפרף באמצע, על 8 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
להעביר צלעות חזיר לתנור (לא לנקות את המחבת), הצבת אותם על גבי תפוחי אדמה. לפזר ארבעה שיני שום שנותרו סביב צלעות. צלי עד תפוחי אדמה רכים כאשר פירסינג עם מזלג מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך מרכז החלק העבה ביותר של אוגרי קוצצים 57°, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
צלעות חזירצלעות חזיר
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
10
הסר מהתנור והאוהל באופן רופף עם נייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
11
בעוד בשר חזיר הוא נח, חום שנותר 2 כפות שמן זית על חום בינוני, באמצעות אותו מחבת המשמש לחמם את הבשר. לגרד כל חתיכות קרמל מהחלק התחתון של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
מוסיפים פלפלים ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות עד מתחיל חום, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות סלמי דקותפרוסות סלמי דקות
13
מוסיפים חומץ, סוכר ופלפל אדום כתוש. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. המשך בישול עד פלפלים רק מתחילים לרכך, עוד 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
פרוסות סלמי דקותפרוסות סלמי דקות
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
14
מגישים תפוחי אדמה, צלעות חזיר ופלפלים יחד מיד.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פרוסות סלמי דקותפרוסות סלמי דקות

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Coutses Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.