מתאים ל-30 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 46 קלוריות. גשו לסופר וקנו בצל, קמח, תפוח גלאן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: צלעות חזיר מטוגנות עם בטטה, תפוחים ורוטב חרדל, צלעות חזיר משובצות פקאן ברוטב חרדל שמנת, ו צלעות חזיר בגריל עם תפוחים מוקפצים, טבעות בצל וירקות חרדל.
הוראות
1
מערבבים הראשון 3 מרכיבים על צלחת קטנה.
2
הוסף צלעות, 1 בכל פעם, פונה באופן שווה מעיל שני הצדדים של קוצצים.
3
שמן חום במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
להוסיף צלעות; לבשל 5 דקות. בכל צד או עד לסיום (145F).
5
העברה לצלחת; כיסוי כדי להתחמם.
6
מוסיפים בצל למחבת; מבשלים ומערבבים 3 דקות. מערבבים תפוחים; לבשל 1 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים מרק, גבינת שמנת וחרדל; מבשלים 5 דקות. או עד ירקות הם פריך במכרז, גבינת שמנת נמסה לחלוטין ורוטב הוא מעובה מעט, ערבוב לעתים קרובות.
צלעות חזיר בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר, וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד שאפשר לנסות הוא שרדונה בסטונסטריט סטיישן. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 36 דולר.