צלעות חזיר פיקנטיות מזוגגות מייפל עם צ'אטני ג'ינג'ר תפוחים
צלעות חזיר פיקנטיות מזוגגות מייפל עם צ'אטני ג'ינג'ר תפוחים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . מנה זו מכילה כ 69 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 872 קלוריות. אם יש לך סוכר חום, אבקת אנצ'ו צ' ילה, אבקת pasilla צ'ילה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב סירופ מייפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,וניל שקדים פודינג ארוחת בוקר Chia כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 73%. מתכונים דומים: צלעות חזיר מזוגגות מייפל מתובל עם צ'אטני אגס, צלעות חזיר עם בריח מייפל עם צ'אטני אגס, ו צלעות חזיר עם אפרסק-ג'ינג'ר צ' אטני.
הוראות
1
שלב את המניה, מיץ תפוחים, סוכר ופלפל בסיר בינוני על חום גבוה ולהפחית עד 3 כוסות. מתבלים לפי הטעם במלח ומתח דרך מסננת משובחת.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2
מערבבים את כל החומרים עד בשילוב טוב.
3
מחממים תנור ל 400 מעלות F. בקערה קטנה, לשלב את אבקות צ ' ילה ושום.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מתבלים את בשר החזיר כדי לטעום עם מלח ופלפל ולשפשף את כל המשטחים עם תערובת צ ' ילה. במחבת צלייה גדולה, צולים את חלציים עד בינוני נדיר, כ 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ירך חזיר
1 כוס שום קצוץ
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
5
כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך בין העצמות ל 8 צלעות. במחבת גריל כבדה, לצרוב את הצלעות 3 דקות בכל צד עד הגריל מסומן.
בסיר גדול מעל חום בינוני, להמיס את החמאה ולטגן את הבצל jalapeno עד הבצל הוא שקוף.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חלפיניו, פרוס דק
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
9
מוסיפים את הג ' ינג ' ר, גרידת תפוזים, מיץ תפוזים, חומץ, סוכר חום ודבש ומבשלים עד שהרוטב מצטמצם בחצי ויש לו מראה מזוגג. להפחית את החום נמוך, להוסיף שני שלישים של פרוסות התפוח, ומבשלים עד הפרי הוא פשוט רך.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
10
כבה את החום וקפל בעדינות את התפוחים הנותרים ואת המקטעים הכתומים.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תפוזים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
11
יוצקים את chutney לתוך קערה ולאפשר להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
מערבבים את הכוסברה, פלפל אדום ומלח ופלפל לפי הטעם.