צלעות חזיר צלויות בירה
חזיר צלוי בירה שאנקס נטול גלוטן, משקאות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 140 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. גשו לסופר וקנו שוק חזיר, מלח כשר ופלפל סדוק, ציר עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-43 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-45 דקות. נסו צלעות חזיר מטוגנות, צלעות חזיר מטוגנות, ו צלעות חזיר צלויות פריכות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 149°. העונה שוקי חזיר עם מלח ופלפל.
מקום צלימת צלחת מעל חום גבוה בינוני ולהוסיף שמן צמחי. לאחר שמן מנצנץ, חומות שנקס מכל הצדדים, ולאחר מכן להסיר מחבת ושמורה.
מוסיפים חמאה למחבת; לאחר נמס, מוסיפים בצל וסלרי ומבשלים עד רך ומתחיל חום, על 6 דקות.
מוסיפים קורנית ירקות ושוקיים במקום על גבי.
יוצקים מעל בירה, ואז מוסיפים ציר עוף עד שאנקס כמעט מכוסה. מביאים לרתיחה, ואז מניחים את המכסה על צלחת צמה ומניחים בתנור; מבשלים עד שאנקים רכים, כ 2 שעות בהתאם לגודל של שאנקים.
לאחר שנקס הם במכרז, להסיר צלימת נוזל לכסות בנייר כסף. מסננים צלימת נוזל דרך מסננת רשת דקה, לחיצה על ירקות כדי לסחוט את כל הנוזל.
מניחים צמות נוזל בסיר נקי ומבשלים עד מופחת על ידי כשליש, ולאחר מכן עונה לטעום עם מלח ופלפל.
יוצקים רוטב על שאנקים לפני ההגשה ולעבור לצד; מקשטים עם כרישה מוקפצת וגזר לבן.