צלעות חזיר צלויות עם סיידר קשה Jus
ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 8 . מנה אחת מכילה 87 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. אם יש לכם שאלוט, מלח ים, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו ארוחת ערב: צלעות חזיר צלויות סיידר קשה, צלעות חזיר סיידר דיז'ון עם בטטות ותפוחים קלויים, ו חזיר משך עם סיידר מתוק וקשה (מתכונים דומים).
הוראות
לטפוח צלעות חזיר יבש ומפזרים שני הצדדים עם מלח ים ופלפל.
חום 1/2 כפות חמאה במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד קצף שוכך, ואז צלעות חומות ב 3 קבוצות, מפנה פעם אחת, 6 דקות לכל אצווה, ולהעביר עם מלקחיים למחבת אפייה רדודה גדולה (1 אינץ עמוק).
מוסיפים שאלוט וחמאת כף הנותרים למחבת ומבשלים על חום מתון, הופך מדי פעם, עד חום זהוב ומכרז, 6 עד 8 דקות.
מוסיפים סיידר ומרתיחים, ערבוב וגירוד חתיכות חומות, עד מופחת על 3/4 כוס, על 3 דקות.
בצלי כפית ורוטב סביב צלעות וצלי בשליש התחתון של התנור עד מדחום מוכנס אופקית למרכז של 1 קוצצים (לא לגעת עצם) רושמים 66°, 7 עד 9 דקות.
תן צלעות לעמוד, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, 5 דקות (הטמפרטורה תעלה ל 68° בעת עמידה).
מגישים צלעות עם שאלוט ורוטב.