צלעות חילוף לבישול איטי
צלעות חילוף לבישול איטי עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. צופה בדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 715 קלוריות, 38 גרם חלבון, ו 53 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מים, רוטב ווסטרשייר, עמילן תירס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 8 שעות ו 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 79%, וזה די טוב. מתכונים דומים: צלעות חילוף לבישול איטי, צלעות חילוף חזיר לבישול איטי עם רוטב מנגל אפרסק-מנגו חריף, ו סיר לחץ צלעות חילוף.
הוראות
מניחים צלעות בסיר ציר גדול ומכסים במים. מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 15 דקות.
בקערת ערבוב מערבבים יחד מרק, בצל, שום, סוכר חום, רוטב ווסטרשייר ורוטב סויה.
מוציאים צלעות מהמים ומעבירים לסיר איטי.
מכסים ומבשלים על נמוך במשך 6 עד 8 שעות, או עד שהצלעות רכות.
אם הרוטב דק מדי בסיום זמן הבישול, מסננים רוטב מהצלעות ויוצקים לתבנית רוטב.
מערבבים 1 כפית עמילן תירס עם כמות קטנה של מים קרים, מערבבים לרוטב ומביאים רוטב לרתיחה. מבשלים עד שהרוטב הגיע לעובי הרצוי.