קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

צלעות טלה עשב

צלעות טלה עשב
מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. לכו לחנות ואספו עלי דפנה, פפריקה, צלעות חלציים ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 57%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: צלעות טלה עשב, צלעות טלה עשב, ו צלעות טלה עשב.

הוראות

1
בקערה קטנה שלבו את התבלינים; הניחו בצד 1/4 כפית. משפשפים את תערובת העשבים שנותרה על שני צידי צלעות הטלה. בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את השמן, מיץ הלימון, עלי הדפנה וקליפת הלימון.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדוםהדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
להוסיף צלעות; חותם שקית ולהפוך מעיל.
3
תן לעמוד במשך 5 דקות; מסננים.
4
במחבת גדולה, צלעות חומות במשך 2 דקות בכל צד. הפחיתו את החום לבינוני. מכסים ומבשלים 4-6 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לתועלת הרצויה (לבינוני-נדיר, מדחום בשר צריך לקרוא 145 מעלות; בינוני, 160 מעלות; עשוי היטב, 170 מעלות). למעלה עם חמאה ומפזרים תערובת עשבי תיבול שמורות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)