צלעות כבש אביביות על פטריות צדפה
צלעות כבש אביביות על פטריות צדפה עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 686 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. אם יש לכם מרק עוף פחות נתרן, מלח כשר, חרדל קרקע אבן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: צלעות כבש בגריל באביב (מ Fwdgf), צלעות כבש עם ירקות קלויים וריזוטו אפונה, ו צלעות כבש עם פטריות.
הוראות
מפזרים כבש עם 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מערבבים חרדל, רוזמרין, וקורנית. לשפשף כבש עם חצי תערובת חרדל.
מערבבים 1/4 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, תערובת חרדל נותרת, יין ושמן בקערה גדולה.
להוסיף פטריות; לזרוק היטב.
מניחים כבש על המדף של מחבת מבער או מחבת צלייה מצופה ספריי בישול. תערובת פטריות כפית לתוך החלק התחתון של מחבת מצופה עם ספריי בישול; מתלה מקום במחבת על פטריות. הכנס מדחום בשר לחלק העבה ביותר של 1 קוצצים.
אופים ב 425 במשך 25 דקות או עד מדחום רושם 140, ערבוב תערובת פטריות לאחר 12 דקות.
מניחים 1 קוצצים כבש על כל אחד 2 צלחות; להתחמם.
הסר מתלה מן פאן; להוסיף מרק תערובת פטריות במחבת.
מניחים מחבת מעל חום בינוני גבוה; לבשל 5 דקות או עד הנוזל כמעט מתאדה.
מגישים כבש עם תערובת פטריות וקוסקוס.