צלעות כבש בגריל
צלעות טלה בגריל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 328 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לכם צלעות כבש, מלח ים גס, עלי טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית מתכונים דומים: צלעות כבש בגריל, צלעות כבש בגריל, ו צלעות כבש בגריל.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
במעבד מזון מצויד להב מתכת להוסיף את השום, רוזמרין, טימין, קאיין, ומלח. דופק עד משולב.
יוצקים שמן זית ודופק לתוך משחה. לשפשף את הדבק על שני הצדדים של צלעות כבש ולתת להם להשרות לפחות 1 שעה במקרר.
הסר מהמקרר ולאפשר את הצלעות לבוא לטמפרטורת החדר; זה ייקח בערך 20 דקות.
מחממים מחבת גריל על חום גבוה עד כמעט עישון, להוסיף את הצלעות לצרוב במשך כ 2 דקות. הפוך את הצלעות מעל ומבשלים עוד 3 דקות עבור בינוני נדיר ו 3 1/2 דקות עבור בינוני.