קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות4
ציון בריאות59
מגזין

צלעות כבש מוצלחות

צלעות כבש מוצלחות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שאנקס כבש מוצק. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 42 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 329 קלוריות. לך לחנות ותביא שמן צמחי, מוצק, צלעות כבש, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. מתכונים דומים: צלעות כבש מוצלחות, כבש חסון, ו צלעות כבש מטוגנות.

הוראות

1
מחממים שמן בתנור הולנדי או בסיר רחב גדול על חום בינוני גבוה עד שהשמן מתחיל לעשן. מחממים את שוק הטלה בשמן החם מכל הצדדים עד להשחמה היטב, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות כבשצלעות כבש
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
הסר שוק כבש ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
צלעות כבשצלעות כבש
3
יוצקים את השומן העודף מהתנור ההולנדי, להפחית את החום בינוני, ומערבבים את הבצל והשום. מבשלים ומערבבים עד הבצלים התרככו והפכו שקוף, על 5 דקות. מערבבים את הגזר, סלרי, רסק עגבניות; להמשיך לבשל 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
4
החזירו את הטלה אל התנור ההולנדי, ושפכו פנימה את הבירה המלוחה ואת מרק הבשר. להביא לרתיחה מעל חום גבוה. בזמן שאתם מחכים שהבירה תבשל, השתמשו בחוט מטבח כדי לקשור יחד את ספרי הקורנית, גבעולי הפטרוזיליה, ועלי דפנה לחבילה מאובטחת; הוסיפו לשדות הטלה.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
צלעות כבשצלעות כבש
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
סטאוטסטאוט
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
5
לאחר שנקי הטלה מתחילים להתבשל, להפחית את החום בינוני נמוך, לכסות, ומבשלים עד שה הוא רך מאוד וכמעט נופל מן העצם, 2 עד 3 שעות. מערבבים את הטלה מדי פעם כשהוא מבשל, ומוסיפים מים במידת הצורך כדי למנוע מנוזל הבישול להיות עבה מדי. אתה רוצה שנוזל הבישול יצטמצם לרוטב טוב עד שצלעות הטלה יסיימו. מערבבים את sprig רוזמרין, ומלח ופלפל לטעום במהלך 10 הדקות האחרונות של בישול.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
6
הסר רוזמרין sprig ו הרב צרור לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות