קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות61
מגזין

צלעות כבש מטוגנות על פולנטה רכה עם עלי דפנה

צלעות כבש מטוגנות על פולנטה רכה עם עלי דפנה
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? צלעות כבש מטוגנות על פולנטה רכה עם עלי דפנה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה עד 48 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 526 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם תפוזים, שנקי כבש, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צלעות כבש מטוגנות עם גרמולטן ופולנטה אפויה, צלעות כבש מרוקאיות עם פולנטאן ושעועית לבנה, ו צלעות כבש מטוגנות (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב 2 כוסות מים חמים ופטריות בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
בואו לעמוד עד פטריות לרכך, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
3
באמצעות מקלף ירקות, להסיר לקלף (חלק כתום בלבד) מתפוזים ברצועות ארוכות. לסחוט מיץ מתפוזים; מילואים לקלף ומיץ. לקשור עלי דפנה, גבעולי רוזמרין, וציפורן בכיכר של גזה לחה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
מים נוספיםמים נוספים
4
חום 4 כפות שמן זית בסיר רחב על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים בצל; sauté עד הזהב, על 12 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר בצל לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
הוסף 2 כפות שמן לסיר.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מפזרים כבש עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
8
הוסף 3 צלעות טלה לסיר. Sauté עד חום מכל הצדדים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות כבשצלעות כבש
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
העברה לצלחת. חזור עם שנקים שנותרו. להחזיר בצל לסיר. באמצעות כפית מחוררת, להוסיף פטריות, ולאחר מכן פטריות השריית נוזל, עוזב כל משקעים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
מוסיפים קליפת תפוז ומיץ, צרור עשבי תיבול, יין, רסק עגבניות. מרתיחים 5 דקות, מגרד את חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
11
להחזיר כבש לסיר, סידור בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
מוסיפים מרק; מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך. כיסוי; מבשלים 30 דקות. חלק לחשוף סיר. מבשלים עד כבש רך, פונה כל 15 דקות, על 1 1/2 שעות יותר.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
13
להעביר כבש לקערה. הטי סיר ושומן כפית מהרוטב. מרתיחים עד הרוטב הוא עבה מספיק כדי מעיל כף קלות מצטמצם 5 כוסות, על 35 דקות. זרוק צרור עשב וקליפת תפוז. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. להחזיר כבש לסיר, רוטב כפיות מעל המעיל. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. להכניס טלה למקרר, חשוף, עד שקר, ואז לכסות ולשמור בקירור. תתחמם מחדש על אש נמוכה לפני שתמשיך.)
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
14
פולנטה כף על מגש גדול. סדר כבש על גבי פולנטה. רוטב כפית על כבש ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
15
* פטריות פורצ ' יני מיובשות זמינות בשווקים איטלקיים, חנויות מזון מיוחדות וסופרמרקטים רבים.
מרכיבים שתצטרך
פטריות פורצ ' יני מיובשותפטריות פורצ ' יני מיובשות