צלעות כבש מטוגנות עם משמשים מיובשים, שזיפים וג'ינג'ר מסוכר
נסו כבש בסגנון הודי שנקס עם משמשים מיובשים, צלעות כבש מטוגנות ועגבניות מיובשות, ו צלעות כבש מטוגנות עם ג'ינג'ר וחמש תבלין (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור הולנדי 5-6 ליטר בחום בינוני גבוה במשך שלוש דקות, ולאחר מכן מוסיפים שמן. בינתיים, צלעות טלה מלח בנדיבות-שתיים עד שלוש כפיות מלח כשר לסל. כאשר שמן מנצנץ, שוקים חומים בשמן, בקבוצות, במידת הצורך, עד השחיתו קלות על כל הצדדים (אתה לא צריך צרור כהה עבור צלחת זו).
מניחים את השוקיים בצד על צלחת ומוסיפים את כל התבלינים למעט זעפרן לסיר. מערבבים לעתים קרובות מעיל עם שומן עד התבלינים להיות מאוד ארומטי, 30 שניות עד 1 דקה.
מוסיפים מרק עוף, משפשפים חתיכות מצח בתחתית מחבת, ואז משמשים, שזיפים, זנגביל מסוכר, וזעפרן. מערבבים לשלב, ולאחר מכן לסדר צלעות כבש בשכבה אחת בתחתית הסיר.
מכסים במכסה כבד, מצויד היטב (או להשתמש גיליון של רדיד אלומיניום מתחת למכסה) ולהעביר סיר לתנור ו braise במשך 3 עד 3 1/2 שעות, או עד שאנקים הם רכים meltingly ולהציע סכין קיצוץ אין התנגדות.
העבר שאנקס למגש ומכסה בנייר כסף כדי להתחמם. מסננים צמות נוזלי ולהעביר משמשים, שזיפים, זנגביל מסוכר להגשה מגש.
בואו לשבת נוזלי מתוח ללא הפרעה במשך 10 דקות, ואז מסננים שומן.
יוצקים מעל כבש ליד השולחן, עם לסחוט נדיב של מיץ לימון ו רסס קל של מולסה רימון, לפי הטעם.