קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

צלעות כבש מטוגנות עם משמשים מיובשים, שזיפים וג'ינג'ר מסוכר

צלעות כבש מטוגנות עם משמשים מיובשים, שזיפים וג'ינג'ר מסוכר
נסו כבש בסגנון הודי שנקס עם משמשים מיובשים, צלעות כבש מטוגנות ועגבניות מיובשות, ו צלעות כבש מטוגנות עם ג'ינג'ר וחמש תבלין (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 149°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מחממים תנור הולנדי 5-6 ליטר בחום בינוני גבוה במשך שלוש דקות, ולאחר מכן מוסיפים שמן. בינתיים, צלעות טלה מלח בנדיבות-שתיים עד שלוש כפיות מלח כשר לסל. כאשר שמן מנצנץ, שוקים חומים בשמן, בקבוצות, במידת הצורך, עד השחיתו קלות על כל הצדדים (אתה לא צריך צרור כהה עבור צלחת זו).
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
צלעות כבשצלעות כבש
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
מניחים את השוקיים בצד על צלחת ומוסיפים את כל התבלינים למעט זעפרן לסיר. מערבבים לעתים קרובות מעיל עם שומן עד התבלינים להיות מאוד ארומטי, 30 שניות עד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים מרק עוף, משפשפים חתיכות מצח בתחתית מחבת, ואז משמשים, שזיפים, זנגביל מסוכר, וזעפרן. מערבבים לשלב, ולאחר מכן לסדר צלעות כבש בשכבה אחת בתחתית הסיר.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
צלעות כבשצלעות כבש
גבינת טאלג'יו, קצוצהגבינת טאלג'יו, קצוצה
זעפרןזעפרן
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מכסים במכסה כבד, מצויד היטב (או להשתמש גיליון של רדיד אלומיניום מתחת למכסה) ולהעביר סיר לתנור ו braise במשך 3 עד 3 1/2 שעות, או עד שאנקים הם רכים meltingly ולהציע סכין קיצוץ אין התנגדות.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
העבר שאנקס למגש ומכסה בנייר כסף כדי להתחמם. מסננים צמות נוזלי ולהעביר משמשים, שזיפים, זנגביל מסוכר להגשה מגש.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
גבינת טאלג'יו, קצוצהגבינת טאלג'יו, קצוצה
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
בואו לשבת נוזלי מתוח ללא הפרעה במשך 10 דקות, ואז מסננים שומן.
8
יוצקים מעל כבש ליד השולחן, עם לסחוט נדיב של מיץ לימון ו רסס קל של מולסה רימון, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מולסה רימוניםמולסה רימונים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה