צלעות כבש עם ארטישוק וזיתים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 929 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 53 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לך בצל, עלי רוזמרין טריים, זיתים gaetan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 88%. נסו צלעות כבש עם ארטישוק וזיתים: Stinci di Agnelli con Carciofi E Olive, כבש לימון שנקס עם ארטישוק תינוק, ו שוק טלה עם זיתים וצלפים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
יש לשטוף ולייבש את השוקיים ולהתבשל בנדיבות עם מלח ופלפל. בתנור הולנדי כבד תחתית עם מכסה, מחממים שמן זית עד לעישון. Sear שנקס עד חום זהוב כהה על חום בינוני, על 15 עד 18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
3
הסר שאנקס ולהניח בצד.
4
מוסיפים בצל, שום, רוזמרין וארטישוקים ומבשלים עד מתרכך, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
צווארי עוף
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
5
מוסיפים זיתים, יין, רוטב עגבניות ומניות עוף ומביאים לרתיחה. החלף את שוק הטלה במחבת וחזור לרתיחה. מכסים בחוזקה ומניחים בתנור ומבשלים 1-1 / 2 שעות, עד מזלג מכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
צלעות כבש
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
הסר לשרת עם פולנטה רכה.
מרכיבים שתצטרך
פולנטה
7
מטגנים את הבצל והשום בשמן הזית על חום בינוני עד שקוף, אבל לא חום (כ 10 דקות).
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
8
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות
2 כוסות שיני שום
9
מוסיפים את העגבניות. מביאים לרתיחה, מנמיכים את החום רק מבעבע, ערבוב מדי פעם במשך 30 דקות. מתבלים במלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
(צינור גדול)
10
מגישים מיד, או להפריש לשימוש נוסף. הרוטב יכול להיות בקירור עד שבוע אחד או קפוא עד 6 חודשים.