צלעות כבש עם סלט בצל אדום מקורמל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות כבש עם סלט בצל אדום קרמל. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה 1032 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 71 גרם שומן. אם יש לך צלפים, אורגנו, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: טלה קולורדו מחית בצל מקורמל עם תמצית שומר טלה, צלעות כבש עם בצלי שאלוט מקורמלים, ו צלעות כבש (או קציצות) W/שום מקורמל.
הוראות
מחממים תנור ל 400 F. מבשלים את הקוסקוס על פי הוראות החבילה. לאחר מבושל, מערבבים ב 1 כף השמן, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל.מתבלים את הטלה עם 3/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
חום 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה לבשל את הטלה עד השחמה, על 2 דקות לכל צד.
מעבירים לתבנית אפייה וצולים את הדוניות הרצויה, כ -8 דקות עבור מדיום-רייר.לחסל את המחבת ולחמם את השמן שנותר על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רך, על 8 דקות. מערבבים אורגנו, צלפים, ו 1/4 כפית פלפל. מחלקים את הטלה ואת הקוסקוס בין צלחות בודדות ומגישים עם הבצל.הערה: הקוסקוס הישראלי לבישול מהיר נראה כמו גרגר אבל הוא באמת פסטה קלויה בצורת פנינה שהולכת טוב עם עוף צלוי, דגים ובשר. אתה בדרך כלל יכול למצוא אותו במעבר האורז בסופרמרקט.