צלעות כבש עם קטשופ תוצרת בית
צלעות כבש עם קטשופ תוצרת בית יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 431 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו חומץ תפוחים, סוכר חום, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: צלעות כבש עם רוטב ברביקיו תוצרת בית, צלעות כבש, ו צלעות כבש.
הוראות
מניחים את רוטב העגבניות, בצל, חומץ, סוכר, רסק עגבניות, מלח, מקל קינמון (או קינמון טחון, אם משתמשים) בסיר בינוני. להביא את התערובת לרתיחה ולבשל, ערבוב מדי פעם, עד עבה, על 1 שעה.
הסר את הבצל ואת מקל קינמון ולהשליך. מגניב במשך 30 דקות להכניס למקרר עד מוכן לשימוש (יכול להיות בקירור עד שבוע 1).
מניחים מחבת גריל על חום בינוני גבוה או מחממים מראש גז או גריל פחם. מתבלים את הצלעות משני הצדדים במלח ופלפל.
טפטוף בשמן ומפזרים את הרבס דה פרובנס משני הצדדים. גריל בכל צד עד בינוני-נדיר, 2 עד 3 דקות. מגניב במשך 5 דקות ומגישים עם הקטשופ.
הערה של קוק: צלעות כבש יכול גם להיות קלוי או צלוי בתנור שחומם מראש 475 מעלות F במשך 6 עד 7 דקות.