צלעות כבש צלויות
צלעות כבש צלויות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 37 גרם חלבון 93 גרם של שומן, וסך הכל 1048 קלוריות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. אם יש לך עלי רוזמרין, גרידת לימון, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב גרידת הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. מתכונים דומים: צלעות כבש צלויות, צלעות כבש צלויות מושלמות, ו צלעות כבש צלויות ביין.
הוראות
אם הכנת בשילוב עם ארטישוקים קלויים אש, ברביקיו צריך להיות מואר ואז ארטישוקים התחיל כאשר צלחת זו החלה. אם לא, תדליק את הברביקיו.
לנקות ולגזום שני מדפים של כבש לחתוך לתוך 8 צלעות כפולות. קוצצים את הרוזמרין במלח. לשפשף את הצלעות עם עשבי תיבול טפטוף עם 2 כפות של שמן זית כתית. תניח בצד.
בסיר 2 עד 3 ליטר, מחממים את 3 כפות הנותרים שמן זית על אש גבוהה. לפני שהשמן מתחיל לעשן, מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שהוא מתרכך, כ -7 עד 9 דקות.
מוסיפים את הסוכר וממשיכים לבשל עד שהקרמל החום הכהה מתחיל להיווצר.
מוסיפים את מיצי הדר, את החזה, ומבשלים 5 דקות יותר.
מוסיפים את קטעי הפרי ומבשלים עוד 2 דקות, ומסירים מהחום.
גריל צלעות כבש על החלק החם של הגריל 5 עד 7 דקות לכל צד עבור מדיום רייר.
הסר את הארטישוקים מן הגריל ולסדר על מגש. מסדרים את צלעות הכבש המבושלות בצד השני.
צחצח את הצלעות עם עלי מרג ' רם טבולים ברוטב הדר.
מקשטים עם פטרוזיליה ומגישים מיד עם ארטישוק קלוי אש.