צלעות כבש צלויות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 37 גרם חלבון 93 גרם של שומן, וסך הכל 1048 קלוריות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. אם יש לך עלי רוזמרין, גרידת לימון, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב גרידת הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. מתכונים דומים: צלעות כבש צלויות, צלעות כבש צלויות מושלמות, ו צלעות כבש צלויות ביין.
הוראות
1
אם הכנת בשילוב עם ארטישוקים קלויים אש, ברביקיו צריך להיות מואר ואז ארטישוקים התחיל כאשר צלחת זו החלה. אם לא, תדליק את הברביקיו.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
2
לנקות ולגזום שני מדפים של כבש לחתוך לתוך 8 צלעות כפולות. קוצצים את הרוזמרין במלח. לשפשף את הצלעות עם עשבי תיבול טפטוף עם 2 כפות של שמן זית כתית. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן
צלעות כבש
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכית
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
בסיר 2 עד 3 ליטר, מחממים את 3 כפות הנותרים שמן זית על אש גבוהה. לפני שהשמן מתחיל לעשן, מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שהוא מתרכך, כ -7 עד 9 דקות.