צלעות כבש צלויות עם לימון-ארוגולה פסטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל צלעות כבש צלוי עם לימון ארוגולה פסטו. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 91 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו עלי ארוגולה לתינוקות, לימון, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 13 דקות. נסו צלעות כבש עם פארו, ארוגולה, ויניגרט לימון-טימין, צלעות כבש בגריל עם ריזוטו לימון מאייר וארוגולה...ומסגיר, באדיבות מקורמיק, ו צלעות כבש צלויות (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים כבש באופן שווה עם 1/4 כפית מלח ופלפל 1/4 כפית. סדר כבש בשכבה אחת על מחבת מטאטא מצופה ספריי בישול; מטגן 5 עד 6 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
בעוד מטאטאים כבש, לגרר 1 כפית קליפת לימון; לסחוט מיץ מלימון כדי למדוד 2 כפיות.
מניחים צנוברים ושום בבלנדר או מעבד מזון; תהליך עד טחון.
מוסיפים קליפת לימון, מיץ לימון, ארוגולה, שמן, 2 כפות מים, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל; תהליך עד חלקה.