קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות10
ציון בריאות45
מגזין

צלעות מעושנות עם לשפשף יבש

צלעות מעושנות עם לשפשף יבש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל צלעות מעושנות עם לשפשף יבש. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 10 . מנה זו מכילה סביב 73 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 749 קלוריות. גשו לסופר וקנו אבקת אנצ'ו צ' ילה, אבקת שום, זרעי סלרי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות מתכונים דומים: לשפשף תבלין יבש הטוב ביותר עבור עוף, בשר חזיר, צלעות מעושנות, ו צלעות מעושנות.

הוראות

1
להשרות שבבי עץ עישון תפוח במים, כ 15 דקות. הגדר גריל לבישול עקיף על חום בינוני (להשאיר צד אחד ללא מקור חום).
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
מסננים את שבבי העץ. אם משתמשים בגריל גז, לשים את השבבים בתיבה מעשן ומניחים על מקור החום; אם באמצעות גריל פחם, מניחים את השבבים הרטובים ישירות על גבי הגחלים.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
1
שלב 1/4 כוס מלח, 2 כפות פלפל, אבקת השום, אורגנו, זרעי סלרי, פפריקה, אבקת צ 'ילי ואבקת אנצ' ו צ ' ילה בקערה. הניחו בצד כשליש מהתערובת כדי לפזר על הצלעות בסיום.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
זרעי סלריזרעי סלרי
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
מערבבים את החומץ, מיץ לימון ו 1/4 כוס מים בבקבוק שפריצר. זה ישמש עבור basting, אשר ישמור את הצלעות לחות ומכרז ולעזור מקל לשפשף.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
שפריצרשפריצר
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
2
לשפשף את הצלעות בכל רחבי עם לשפשף יבש הנותרים, ואז לשים אותם בצד קריר יותר של הגריל (לא על חום ישיר; אתה רוצה את הצלעות לבשל נמוך ואיטי). מכסים ומבשלים 2 שעות ו 30 דקות, ריסוס הצלעות עם תערובת חומץ פעמיים או שלוש לאורך כל הבישול. כאשר הצלעות כמעט עשו, לתת להם תרסיס סופי ומפזרים בנדיבות עם לשפשף יבש שמורות כך הצלעות המוגמרות מצופות בכל טעם טעים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
3
צילום: ג ' יימס בייגרי