צלעות מעושנות עם קרם חזרת
הכנת המנה לוקחת כ 10 שעות ו-10 דקות. , שהוא מוצק. נסו צלעות מעושנות עם קרם חזרת, צלעות בקר עם קרם חזרת, ו צלעות בקר עם קרם חזרת (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף בשר כדי להסיר שאריות להתייבש עם מגבות נייר. הכן לשפשף על ידי שילוב של קאיין, פפריקה, אבקת צ ' ילי, תיבול fajita, ו תיבול Rotisserie סמוקי בקערה קטנה. לסחוט מיץ לימון לתוך קערה כדי להפוך את הדבק ולשפשף על פני השטח כולו של צלעות ראש.
בצע הוראות היצרן למעשן. כלל אצבע כללי הוא לשמור על טווח טמפרטורה של 255 עד 300 מעלות F (חום עקיף), ועשן במשך 1 עד 1 1 1/2 שעות לכל פאונד של בשר.
לנצח שמנת כבדה עם מקצף חשמלי עד פסגות נוקשות טופס. לסחוט מיץ לימון, 1/2 לימון בכל פעם, והכה עד incorporated. ואז בהדרגה להכות חזרת ומלח ופלפל. להירגע במשך כשעה לפני ההגשה.
פורסים צלעות ומגישים עם קרם חזרת.