צלעות מתובלות מתובלות ומתוקות.
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מתוק-ו-חריף ליפול-off-The-Bone צלעות. מנה זו מכילה סביב 89 גרם חלבון 61 גרם של שומן, וסך הכל 1037 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 2 . גשו לסופר וקנו רוטב סרירצ'ה, בצל, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-15 דקות. נסו ליפול מצלעות העצם, צלעות-קצרות-נפילות-off-The-Bone, ו ליפול מצלעות תנור העצם (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים צלעות בצד בשר למטה על קרש חיתוך. אתר מדף כיסוי קרום דק. קרום זה יכול להיות קשה כאשר מבושל. כדי להסיר, להשתמש בסכין להחליק בעדינות מתחת לממברנה ולאחר מכן באמצעות אצבעות, למשוך את הממברנה מן העצמות. אם חלקלק או קשה להסיר, להשתמש במגבת מטבח כדי להשתלט על הממברנה ולמשוך.
מתבלים את שני צידי הצלעות במלח ופלפל; מניחים במחבת צלייה גדולה. (ייתכן שיהיה צורך לחתוך צלעות לשניים על מנת שיתאימו למחבת). מכסים עם 2 גיליונות של רדיד.
צלוי 3 שעות 30 דקות עד 4 שעות או עד חזיר נופל בקלות מעצמות.
כדי להפוך את רוטב ברביקיו, בסיר 2 ליטר, שמן חום מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל; מבשלים ומערבבים עד שקופים. מערבבים כמון.
מוסיפים קטשופ, סוכר חום, רוטב Sriracha וחומץ; מערבבים לשלב. רוטב העונה עם מלח. לבשל 2 דקות. תניח בצד.
הסר צלעות מהתנור; לחשוף. בנדיבות לצחצח את שני הצדדים של צלעות עם רוטב ברביקיו.
העבר מתלה תנור למצב מתלה העליון בתנור; להגדיר שליטה בתנור לצלות. צלע צלייה 3 עד 4 דקות או רק עד שהרוטב מתחיל לקרמל.