צלעות מתוקות ודביקות
צלעות מתוקות ודביקות הוא מתכון ללא חלב עם 15 מנות. תמורת 93 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. בבמנה עיקרית זו יש 358 קלוריות, 18 גרם חלבון ו-27 גרם שומן למנה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 13 שעות ו-35 דקות. מתכון זה מ- Foodnetwork דורש קלמנטינה אחת, מיץ ליים, רוטב חמוציות ורוטב צ'ילי. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 34%, וזה די גרוע. נסו את Sweet Sticky Pork Ribs, Sweet & Hot Sticky Ribs ו- Sweet Homestyle Sticky Ribs עבור מתכונים דומים.
הוראות
שמים את כל החומרים בשקית מקפיא גדולה ומערבבים היטב. סוגרים את השקית ומניחים אותה על צלחת כדי שתוכל לשכב שטוחה.
מעבירים את השקית למקרר ומניחים ללילה להשרה.
מחממים את התנור ל-350 מעלות צלזיוס (180 מעלות צלזיוס).
מוציאים את הצלעות מהמקרר ומעבירים משקית ההקפאה לתבנית צלייה ומכסים בצורה רופפת בנייר אלומיניום.
מעבירים את תבנית הצלייה לתנור. מבשלים את הצלעות בתנור למשך שעה, הופכים אותן לאחר 30 דקות.
העלו את טמפרטורת התנור ל-400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס) והסר את נייר הכסף מתבנית הצלייה. מבשלים עוד 15 עד 30 דקות, או עד שהצלעות דביקות ומבושלות.
להגשה מניחים את הצלעות על צלחת הגשה גדולה.