צלעות עגל מטוגנות עם פולנטה
צריך מנה עיקרית ללא חלב? צלעות עגל מטוגנות עם פולנטה יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 49 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 465 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו שיני שום, בזיליקום, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב קמח תירס צהוב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות קמח תירס כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 44 דקות. נסו צלעות עגל מטוגנות, שוק עגל צלוי ביין, ו שוקי עגל מטוגנים, בסגנון מילאנו (מתכונים דומים).
הוראות
שלב קמח, 1/2 כפית מלח, והבא 4 מרכיבים בשקית פלסטיק חובה כבדה zip-top.
להוסיף 1 שוק בכל פעם שקית; לנער את המעיל עם תערובת קמח. מילואים תערובת קמח בשקית.
מחממים שמן בתנור הולנדי על אש בינונית.
מוסיפים עגל ומבשלים 5 דקות בכל צד או עד להשחמה.
מוסיפים בצל ושום למחבת; מטוגנים עד למכרז.
מפזרים תערובת בצל עם תערובת קמח שמורה. לבשל 30 שניות, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים מרק בשר ויין; מביאים לרתיחה. להחזיר עגל למחבת; לכסות ואופים ב 350 במשך 1 שעה ו 15 דקות או עד העגל רך.
הסר עגל מהתנור; תן לעמוד, מכוסה, 10 דקות.
בעוד העגל עומד, לשלב מים, קמח תירס, ונותר 1/2 כפית מלח בקערה גדולה בטוחה במיקרוגל. מערבבים, מכסים בנייר שעווה, ומיקרוגל ב 5 דקות גבוהות. מערבבים, מכסים, וממשיכים לבשל ב 4 דקות גבוהות או עד פולנטה הוא עבה מאוד. מחלקים פולנטה באופן שווה בין 4 צלחות הגשה. כפית ולזרוק שומן ממיצי עגל.
מניחים עגל על פולנטה; מיצי כפית על עגל פולנטה.
מערבבים פטרוזיליה וקליפת לימון; מפזרים מעל עגל.