צלעות עגל עם שאלוט צלוי, ארוגולה ופולנטה רכה
צלעות עגל עם שאלוט צלוי, ארוגולה ופולנטאן רך נטול גלוטן, וללא לקטוז מנה צדדית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 221 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל טחון, חומץ בלסמי, צלעות עגל עבות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צלעות עגל צלויות עם ארוגולה, פולנטה קרמית עם עוף, שאלוט קרמל, ארוגולה, ו צלעות עגל עם מרווה וקרם סקווש פולנטה (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף 3/4 כוס שמן ומיץ לימון בקערה קטנה כדי להתמזג.
מערבבים טימין, מלח ופלפל בקערה קטנה אחרת. לשפשף תערובת טימין על כל צלעות עגל; מקום בתבנית אפיית זכוכית.
יוצקים שמן-לימון מרינדה מעל; בואו לעמוד 15 דקות.
שלב שאלוט, חומץ, ונשאר 1/4 כוס שמן במחבת צלייה בינונית; לזרוק מעיל.
מפזרים מלח ופלפל. צולים עד שאלוט הם השחמה ומכרז, על 15 דקות.
מוסיפים עגבניות לשאלוט וצולים עד שהעגבניות רכות ומשחמות, מערבבים מדי פעם, בערך 15 דקות יותר.
הוסף צלפים ו 1 כף מלח שמורות ומערבבים להתמזג.
בינתיים, לחמם מחבת ovenproof גדולה מעל חום גבוה.
מסננים צלעות עגל ומעבירים מרינדה לסיר קטן וכבד.
מוסיפים עגל למחבת ומבשלים עד להשחמה, כ -3 דקות לכל צד.
העברת מחבת לתנור ועגל צלוי כדי doneness הרצוי, על 10 דקות עבור בינוני.
מביאים שמורות שמן-מרינדה לימון לרתיחה; להרתיח 2 דקות.
מניחים 1 צלע עגל על כל אחד 4 צלחות. מחלקים שאלות - תערובת עגבניות בין צלחות. כף פולנטה רכה לצד.
טפטוף עם שמן לימון מרינדה.
מקשטים עם ארוגולה ומגישים.