קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות13
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צלעות עגל עם שאלוט צלוי, ארוגולה ופולנטה רכה

צלעות עגל עם שאלוט צלוי, ארוגולה ופולנטה רכה
צלעות עגל עם שאלוט צלוי, ארוגולה ופולנטאן רך נטול גלוטן, וללא לקטוז מנה צדדית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 221 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל טחון, חומץ בלסמי, צלעות עגל עבות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צלעות עגל צלויות עם ארוגולה, פולנטה קרמית עם עוף, שאלוט קרמל, ארוגולה, ו צלעות עגל עם מרווה וקרם סקווש פולנטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
להקציף 3/4 כוס שמן ומיץ לימון בקערה קטנה כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מערבבים טימין, מלח ופלפל בקערה קטנה אחרת. לשפשף תערובת טימין על כל צלעות עגל; מקום בתבנית אפיית זכוכית.
מרכיבים שתצטרך
צלעות עגלצלעות עגל
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
יוצקים שמן-לימון מרינדה מעל; בואו לעמוד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
דַק-דַק-
4
מחממים תנור ל 450 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
שלב שאלוט, חומץ, ונשאר 1/4 כוס שמן במחבת צלייה בינונית; לזרוק מעיל.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
6
מפזרים מלח ופלפל. צולים עד שאלוט הם השחמה ומכרז, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
7
מוסיפים עגבניות לשאלוט וצולים עד שהעגבניות רכות ומשחמות, מערבבים מדי פעם, בערך 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
8
הסר מחבת מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
הוסף צלפים ו 1 כף מלח שמורות ומערבבים להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
10
בינתיים, לחמם מחבת ovenproof גדולה מעל חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מסננים צלעות עגל ומעבירים מרינדה לסיר קטן וכבד.
מרכיבים שתצטרך
צלעות עגלצלעות עגל
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
12
מוסיפים עגל למחבת ומבשלים עד להשחמה, כ -3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
העברת מחבת לתנור ועגל צלוי כדי doneness הרצוי, על 10 דקות עבור בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
14
מביאים שמורות שמן-מרינדה לימון לרתיחה; להרתיח 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
דַק-דַק-
15
מניחים 1 צלע עגל על כל אחד 4 צלחות. מחלקים שאלות - תערובת עגבניות בין צלחות. כף פולנטה רכה לצד.
מרכיבים שתצטרך
צלעות עגלצלעות עגל
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
16
טפטוף עם שמן לימון מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
דַק-דַק-
17
מקשטים עם ארוגולה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי