צלעות של פט עם רוטב מנגל אפרסק נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 108 גרם חלבון, 164 גרם שומן, ובסך הכל 2143 קלוריות. מתכון זה מאוכלרשת יש 4 אוהדים. אם יש לכם רוטב ווסטרשייר, צלעות חילוף חזיר, צוף אפרסק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 12 שעות ו -15 דקות. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 84%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: צלעות פט עם רוטב מנגל אפרסק, צלעות גב לתינוק עם רוטב מנגל אפרסק לוהט, ו צלעות חילוף חזיר לבישול איטי עם רוטב מנגל אפרסק-מנגו חריף.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: שבבי היקורי, לבניות רוויות ופחם, רוויות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומם
1
מוסיפים לקערה את המלח, הפפריקה, אבקת הצ ' ילי, אבקת השום והסוכר החום ומערבבים עד להטמעה יסודית. שמור את השפשוף בכלי אטום עד 6 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
כָּתֵף
נוזל-אונקיות מים טריים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
הניחו אותם על קרש חיתוך נקי ושלפו את העור השומני הדק שמצפה את החלק התחתון של הצלעות. חתוך את הצלעות של כל עודף שומן. שומרים 2 כפות שפשוף אפרסק (1 לצלעות ו -1 לרוטב), ואז מפזרים בנדיבות כל צד עם השפשוף שנותר ועוטפים את הצלעות בניילון. מכניסים למקרר למשך 8 שעות לפחות כדי שהטעמים יוכלו לחלחל לבשר.
ממלאים גריל עם הצ ' יפס והלבנים ומחממים אותם מראש ל -250 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
5
מניחים את הצלעות, בשריות יותר כלפי מטה, על אש עקיפה ומבשלים 3 שעות עם כיסוי הגריל כלפי מטה. סובבים את הלוחות ומבשלים עד שהצלעות מתכופפות בקלות, בערך 1 שעה. בשלב זה, להסיר אותם מן הגריל.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
6
מפזרים את הלוחות עם 1 כף שפשוף אפרסק שמור ופורסים אותו למנות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
7
חותכים כל לוח לצלעות בודדות ומצפים ברוטב מנגל האפרסק של ג ' ינה. מסדרים על מגש הגשה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
(מקיט, היקורי או אלמון)
8
ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
9
מוסיפים את השום והשאלוט ומקפיצים עד שהם רכים, כ -3 דקות. מתבלים במלח, פלפל ושפשוף אפרסק. מערבבים עם כף עץ עד ריחני. מערבבים פנימה את הקטשופ, צוף האפרסק, חומץ התפוחים, החרדל, ווסטרשייר ומיץ הלימון. מביאים את החומרים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות מלח חם
שעועית ירוקה כבושה
4 ליטר מים מוגזים, צוננים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
שמנת מתוקה נוספת
חבילת בשר חזיר פרוס דק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
10
בואו לבשל עד להסמכה, כ-30 דקות, תוך ערבוב מדי פעם. התאימו את התבלינים במידת הצורך, ותיהנו.