קושימומחה
מוכן ב12 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות51
מגזין

צלעות פט עם רוטב מנגל אפרסק

צלעות פט עם רוטב מנגל אפרסק
צלעות של פט עם רוטב מנגל אפרסק נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 108 גרם חלבון, 164 גרם שומן, ובסך הכל 2143 קלוריות. מתכון זה מאוכלרשת יש 4 אוהדים. אם יש לכם רוטב ווסטרשייר, צלעות חילוף חזיר, צוף אפרסק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 12 שעות ו -15 דקות. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 84%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: צלעות פט עם רוטב מנגל אפרסק, צלעות גב לתינוק עם רוטב מנגל אפרסק לוהט, ו צלעות חילוף חזיר לבישול איטי עם רוטב מנגל אפרסק-מנגו חריף.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: שבבי היקורי, לבניות רוויות ופחם, רוויות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1
מוסיפים לקערה את המלח, הפפריקה, אבקת הצ ' ילי, אבקת השום והסוכר החום ומערבבים עד להטמעה יסודית. שמור את השפשוף בכלי אטום עד 6 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
1 עד 1-1/3 כוסות מים1 עד 1-1/3 כוסות מים
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
2
לצלעות: שוטפים ומייבשים את הצלעות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
3
הניחו אותם על קרש חיתוך נקי ושלפו את העור השומני הדק שמצפה את החלק התחתון של הצלעות. חתוך את הצלעות של כל עודף שומן. שומרים 2 כפות שפשוף אפרסק (1 לצלעות ו -1 לרוטב), ואז מפזרים בנדיבות כל צד עם השפשוף שנותר ועוטפים את הצלעות בניילון. מכניסים למקרר למשך 8 שעות לפחות כדי שהטעמים יוכלו לחלחל לבשר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4
ממלאים גריל עם הצ ' יפס והלבנים ומחממים אותם מראש ל -250 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
מניחים את הצלעות, בשריות יותר כלפי מטה, על אש עקיפה ומבשלים 3 שעות עם כיסוי הגריל כלפי מטה. סובבים את הלוחות ומבשלים עד שהצלעות מתכופפות בקלות, בערך 1 שעה. בשלב זה, להסיר אותם מן הגריל.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
מפזרים את הלוחות עם 1 כף שפשוף אפרסק שמור ופורסים אותו למנות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
7
חותכים כל לוח לצלעות בודדות ומצפים ברוטב מנגל האפרסק של ג ' ינה. מסדרים על מגש הגשה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
8
ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
9
מוסיפים את השום והשאלוט ומקפיצים עד שהם רכים, כ -3 דקות. מתבלים במלח, פלפל ושפשוף אפרסק. מערבבים עם כף עץ עד ריחני. מערבבים פנימה את הקטשופ, צוף האפרסק, חומץ התפוחים, החרדל, ווסטרשייר ומיץ הלימון. מביאים את החומרים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
4 ליטר מים מוגזים, צוננים4 ליטר מים מוגזים, צוננים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
10
בואו לבשל עד להסמכה, כ-30 דקות, תוך ערבוב מדי פעם. התאימו את התבלינים במידת הצורך, ותיהנו.
מרכיבים שתצטרך
גויה סאזוןגויה סאזון