צלעות פלפל דבש
צלעות פלפל דבש יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 316 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך דבש, רוטב הויסין, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. . המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו צלעות כבש במרינדה עם בצל דבש, צלעות חזיר פלפל, ו פלפל-שפשף צלעות חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
בתבנית אפייה רדודה או שקית resealable, לערבב יחד את הדבש, רוטב סויה, ורוטב הויסין.
מניחים את הטלה קוצצים לתערובת; מכסים ומקררים במשך 3 שעות.
מחממים את שמן הזית בווק רדוד מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את זרעי אניס, שום, בצל וצ ' ילי ירוק, ו לטגן עד הבצל הוא רך, על 5 דקות.
מניחים את צלעות הכבש ואת המרינדה לתוך המחבת, ומערבבים. הפעל חום עד בינוני נמוך, ולכסות. מבשלים 20 דקות, ולאחר מכן להסיר את המכסה, ולהמשיך לבשל עד הנוזל התאדה. מערבבים בצל ירוק, ומבשלים, ערבוב, עד הטמפרטורה הפנימית של הבשר הגיע 145 מעלות F (63 מעלות C).