קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צלעות פלפל חריף

צלעות פלפל חריף
, המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 167 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לכם צלעות חזיר התינוק בחזרה, חרדל חום, חומץוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: צלעות פלפל חריף, צלעות ד " ר פלפל, ו צלעות ד " ר פלפל.

הוראות

1
הכן את המרינדה על ידי רותחים בעדינות את 6 החומרים הראשונים בסיר בינוני עד מופחת ועבה, על 20 דקות. אפשר להתקרר לחלוטין. מחלקים לשתי מכולות ומקררים מיכל אחד לאחר כך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מניחים צלעות על תבנית אפייה גדולה מרופדת בנייר כסף כבד.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
תצחצח חצי מהמרינדה על כל הצלעות משני הצדדים. מכסים בנייר כסף ומקררים במשך 8 שעות כדי להשרות. כאשר אתה מוכן לבשל את הצלעות, מחממים התנור ל 275 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מניחים את המחבת, עדיין מכוסה בנייר כסף, לתנור במשך 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דַק-דַק-
5
הסר את רדיד ולהגדיל את הטמפרטורה עד 30
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
באמצעות החצי השני של הרוטב, מברשת עוד שכבה נדיבה על כל הצלעות. החזירו את המחבת לתנור והמשיכו לבשל עוד 30 עד 40 דקות, תוך צחצוח על שכבה נוספת של רוטב בזמן הבישול.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דַק-דַק-
7
הסר את הצלעות כאשר הם מזלג במכרז (לשמור על בישול עד שהם). פרוסה ומגישה!
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)