תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל צלעות בשר קצר קארי. מנה אחת מכילה עד 19 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 609 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שאלוט, רוטב דגים, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו צלעות קצרות מטוגנות וכרובית, סקירה: נגד כל התבואה / צלעות קצרות בקארי, ו צלעות בקר קצרות (מתכונים דומים).
הוראות
1
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מפזרים צלעות עם 3/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
(מקיט, היקורי או אלמון)
(או או רגיל)
3
מוסיפים חצי צלעות למחבת; מבשלים 2 דקות בכל צד או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מניחים צלעות בסיר חשמלי איטי. חזור על הליך עם צלעות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנס
5
להוסיף שאלוט, שום, וג ' ינג ' ר למחבת; סאוט 2 דקות. מערבבים ב 1/4 כוס מים קארי להדביק; לבשל 1 דקה. מערבבים בחלב קוקוס, סוכר ורוטב דגים.
מניחים שקית פלסטיק zip-top בתוך אמצעי זכוכית 2 כוס.
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
9
יוצקים בישול נוזלי לתוך שקית; תן לעמוד 10 דקות (שומן יעלה לחלק העליון). חותם תיק; לחתוך בזהירות את 1 בפינה התחתונה של התיק.
10
מסננים טפטוף לתוך קערה קטנה, לעצור לפני שכבת השומן מגיע פתיחה; להשליך שומן. מערבבים הנותרים 3/4 כפית מלח, נשאר 1/8 כפית פלפל, קליפה, ומיץ. בשר צלע לגרוס עם 2 מזלגות; להיפטר מעצמות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
הערה יין: הטעם האינטנסיבי של צלעות בקר בקארי יהיה להציף את רוב היינות. Reach for a fruit-forward red like Planeta La Segreta Rosso 2007 ($15). תערובת סיציליאנית זו יש טעמים גדולים שיכולים להתמודד עם רוטב קארי עשיר, בעוד היין מוסיף פתק פלפל משלים משלה, תבלין אסיאתי. Jeffery Lindenmuth
צלעות בקר בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. מקורו של יין מרלו עמק נאפה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.